Željko
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Željko Joksimović iza sebe ima dugogodišnju karijeru. Nizao je uspehe i hitove jedan za drugim, ali je svoju privatnost ljubomorno čuvao daleko od očiju javnosti.

OVA ŽENA JE ODGAJILA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA Pričalo se da se ne slaže sa Jovanom, a za njega je imala potpuno drugačije planove

Printscreen

 

Pevač se osim muzičke karijere može pohvaliti i divnim naslednicima, kao i prelepom suprugom, voditeljkom Jovanom Joksimović, ali kada je reč o njegovom odrastanju i roditeljima, Željko nerado i retko govori o tome, otkrivajući tek po neki detalj.

Naime, Joksimović je odrastao u Valjevu gde je završio osnovnu školu i gimnaziju, dok je Muzičku akademiju pohađao u Beogradu. Majka Vesna i otac Branislav kroz život su mu bili najveća podrška i oslonac.

Željko je veoma vezan za svoje roditelje, ali iako je veoma uspešan u poslu kojim se bavi, majka je imala drugačije želje kada je zanimanje njenog naslednika u pitanju.

 

 

- Želela sam da bude dirigent. To je bila moja želja. I on to ume. To tinja u njemu. On je pun iznenađenja i živi u tome da sam sebe iznenadi. Nikad se ne zna šta će da bude u budućnosti - svojevremeno je rekla Vesna "Ekskluziv".

Sudeći po kratkoj biografiji na društvenim mrežama, Vesna se bavi biznisom, a njen moto je "Pruži ruku i onom ko te voli i onom ko te ne voli".

Branislav i Vesna se retko kada pojavljuju na javnim događajima, a mnogi su svojevremeno spekulisali da je to zbog navodnog neslaganja sa Željkovom izabranicom Jovanom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

 

Međutim, one su to demantovale samo jednim potezom, kada su se veoma srdačno pozdravile na proslavi Željkovog 50. rođendana, 2022. godine, pa od tada više nema sumnji da se odlično slažu i da je sve u najboljem redu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading