Jelisaveta Orašanin
Foto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

Kako je Alo! prvi pisao, košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin stavili su tačku na svoj brak nakon sedam godina, a javnost ne prestaje da bruji o njihovom privatnom životu, ali i života njihovih porodica.

Opšte je poznato da Jelisaveta svoje članove porodice ne voli da eksponira javno, ali imali smo u više navrata priliku da vidimo kako izgleda njena rođena sestra, koja se sada i obratila Teodosiću, u jeku skandala.

Jelisaveta u korsetu

Foto: Printscreen/instagram

 

Glumica ima rođenu sestru, sa kojom neretko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a sudeći po komentarima, svi tvrde da neopisivo liče jedna na drugu.

Milica je dve godine starija od svoje sestra, ona se ne bavi umetničkim poslom, već se opredelila za stomatologiju, ona je isti fakultet završila i bavi se stomatologijom.

Jelisaveta je jednom prilikom govorila o odnosu sa svojom sestrom, tada je i otkrila koliko su zapravo bliske, te da svoje slobodno vreme, provode u zajedničkoj šetnji.

- Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodim s njom. Uveče šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće - rekla je Jelisaveta Orašanin svojevremeno.

Podsetimo, Miloš i Jelisaveta venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti.

Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak- ispričala je jednom prilikom ona.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading