MIRA ŠKORIĆ O TEŠKOJ BORBI PROTIV OPAKE BOLESTI! Pevačica prošla kroz pakao, otkrila detalje: Ignorisala sam simptome!
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Mira Škorić godinama je vodila borbu sa najtežom bolešću, koju je uspela da pobedi, a nedavno je pomenula i koje je simptome imala i da ih je ignorisala koliko god je mogla. 

Karcinom štitne žlezde koji je pevačica imala napravio joj je pakao od života koji je trajao 15 godina. 

- Čitav život radim na tome da izgradim imunitet, moram tako zbog situacije i naravno da to nije lako. Ja se 15 godina borim s karcinomom, pre toga nikada nisam vodila računa o zdravlju, nekako sam bila nemarna i sasvim slučajno sam saznala da sam bolesna - ispričala je Mira tada.

mIRA

Foto: ATA Images

 

 

Osećala sam umor, pa sam spontano otišla na neke preglede, a kasnije me je sačekala dijagnoza za koju nisam ni mogla da pomislim da će mi se desiti. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. Onda čujete sa čime se suočavate, kad mi je doktor rekao da imam kancer, prvo sam odbijala da u to poverujem - kazala je pevačica, pa istakla da je u svakom momentu imala podršku dragih ljudi i svojih kolega.

- Porodica i prijatelji su mi davali vetar u leđa za sve. Stalno su me hrabrili, svi su zvali da pitaju kako sam. Iako sam sada dobro, uvek idem na preglede i uzimam terapiju preventivno - zaključila je pevačica za Informer. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading