Gala
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Galu Aleksić, poznatiju kao Videnović (devojačko prezime), svi pamte po glavnom liku u filmu "Bal na vodi", kao i po ulozi lepe Ruskinje Nataše u filmu "Žikina dinastija", koja je osvojila srze Miši, kojeg je tumacio Nikola Kojo. Međutim, malo zna da je glumica preživela veliku nesreću.

Nakon uloge koja joj je donela veliku popularnost, Gala je odlučila da sreću potraži u Holivudu, gde je i ostala, te svila porodično gnezdo, a malo ko zna da se okrenula hinduizmu.

UDARIO JE AUTOBUS I NANEO TEŠKE POVREDE, A ONDA SE OKRENULA HINDUIZMU Naša glumica važila je za najlepšu, a godinama živi u Holivudu

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, pre više od decenije jedna od najlepših dramskih umetnica sa naših prostora doživela je tešku saobraćajnu nezgodu. Autobus ju je udario i naneo joj povrede u predelu karlice, a ona tvrdi da joj je vera, odnosno hinduizam promenio ugao gledanja na teške stvari u životu.

- Proživela sam mnoge nesreće. Moji čuvari rade svoj posao. Hvala im. Pre nekoliko godina, živeći na Baliju, upoznala sam se sa hindu religijom koja propoveda harmoniju živih i onih koji to više nisu. Kada razmišljate na taj način, drukčije vidite stvari - rekla je ona jednom prilikom.

- Hinduizam sam pomenula kao filozofiju, kao način razmišljanja, a ne kao religiju. U tom smislu nisam religiozna osoba - dodala je jednom prilikom.

UDARIO JE AUTOBUS I NANEO TEŠKE POVREDE, A ONDA SE OKRENULA HINDUIZMU Naša glumica važila je za najlepšu, a godinama živi u Holivudu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Živim u Malibuu, delu Los Anđelesa. Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živeo Šon Pen. Preko puta je živeo Ed Haris. Ali dešava se sledeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna. I to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja verujem da ništa nije slučajno. Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži. Pa onda na kućnu žurku kod benda Dipeš mod. U Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvezda koje su ti komšije. Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi. Shvatam da neću još dugo moći to da krijem. A sve se dešava u tih ključnih šest meseci kad treba da mi se ostvari karijera. I ja rešim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dečaka Demijana u Malibuu - rekla je Gala, pa nastavila:

- Menadžer Majkl Mekingli mi kaže da treba da nastavim. I ja sam do Demijanovog trećeg meseca išla na kastinge. A onda sam odlučila da ne želim da ostavljam dete Filipinki dok ja idem na audicije. Kao klinka nisam imala život i ekipu, nego sam jurila na snimanja. I odlučila sam da budem mama. Možda sam odluku donela i na osnovu gledanja Holivuda iz neposredne blizine. Viđala sam te zvezde koje idu u rehab centre i skidaju se sa alkohola, tableta, narkotika... - dodala je glumica bila za "Nedeljnik".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading