bojana janković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka kultne emisije "City" Bojana Janković preminula je juče u 46. godini, a njena smrt duboko je potresla javnost.

Bojanina sestra bliznakinja, Ivana bila je najbliža preminuloj voditeljki, a kako su ispričale u jednom od retkih zajedničkih intervjua, iako su fizički izgledale maltene kao jedna osoba, one su bile vrlo različite, što je njihova majka isticala i time što nije želela da ih oblači isto, kako je to često slučaj s blizancima.

 

 

– Mama je insistirala da ne budemo obučene isto kako bi nas razlikovali. Rekla bih da je imala na umu i to da smo nas dve, iako fizički identične, ipak različite ličnosti, što se trudila da istakne odevanjem – objasnila je Bojana jednom prilikom za "Story".

– Mama je birala uglavnom odeću različitih boja, na čemu sam joj zahvalna. Nas dve smo se odmalena razlikovale i nikad nismo bile duplikat jedna drugoj – rekla je tada Ivana.

Bojana Janković

Foto: Printscreen/instagram

 

Dok je Ivana učestvovala u rijalitiju VIP Veliki brat, Bojana joj je bila velika podrška, iako je istakla da se sama ne bi usudila za takav izazov.

- Ponosna sam na Ivanu jer je uspela da pokaže svoje pravo lice. Znala sam da će je svi ukućani zavoleti, ona je divna osoba koju mnogi cene. Sigurna sam da ja ne bih imala hrabrosti da prihvatim takav izazov jer nemam u sebi toliko slobodnog duha kao ona, ali možda jednom promenim svoj stav – zaključila je Bojana tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading