milena pavlović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Milena Pavlović glumila je u brojnim kultnim filmovima i serijama, a svi je pamte po ulozi Marine u filmu "Mi nismo anđeli".

Publika je imala prilike da je gleda i u: "Lepa sela lepo gore", "Selo gori, a baba se češlja", "Tri palme za dve bitange i ribicu", "Otvorena vrata", "Moj rođak sa sela"...

milena pavlović

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ona je godinama bila u braku sa kolegom Milanom Čučilovićem, sa kojim je delila kadar u seriji "Selo gori, a baba se češlja", gde je on tumačio lik doktora Miloša, a ona medicinsku sestru.

- Uživam kada me Milan zasmejava. Volim njegova lepa iznenađenja, u tome je sjajan. Treba izjavljivati ljubav, slati poljupce, pisati ljubavne poruke, kao i one izvinjenja, plesati uz lepu muziku, smejati se. Često se sve petoro zagrlimo, skakućemo u grupi, govorimo "điki-điki" i onda se cmačemo. To uvek pomaže - pričala je Marina jednom prilikom.

Glumački par upoznao se na jednoj predstavi i vrlo brzo su se zaljubili. Imaju troje dece, a Čučilović je jednom prilikom otkrio da bi želeo i četvrto.

- Milena i ja smo želeli troje dece. Nekada i sada maštam o četvrtom, ali to je u domenu naučne fantastike - pričao je glumac.

 

 

Međutim, usledio je razvod, a on se nakon toga ponovo oženio.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading