Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Dušica Jakovljević dobila je otkaz na televiziji Hajp posle nekoliko meseci angažovanja, a kako tvrdi naš izvor, prekid saradnje usledio je nakon kršenja ugovornih obaveza.

Kako kaže za naš portal, Jakovljevićevoj je dato nekoliko opomena pred otkaz pre nego što ga je i zvanično dobila 18.aprila.

- Iako je prvih nedelja Dušica pokazala veliku želju da uspešno radi projekat koji joj je dat, a potom i ostale koji su bili u planu, situacija se brzo promenila. Njena kašnjena, a potom i izbegavanje dolaska na posao postali su redovni, nakon čega je dobila prvo upozorenje - navodi izvor uz tvrdnje da je nakon opomene usledio neplaćeni odmor.

Dušica Jakovljević

Printscreen/Hype

 

- Iako Saša Mirković nije želeo da prekine saradnju sa njom budući da je čvrsto verovao u to da može da napravi značajne projekte na njegovoj televiziji, nije mu preostalo ništa nego da je pošalje na neplaćeno odsustvo od mesec dana. Osim nezadovoljstva njenim čestim kašnjenjima, ali i odustvovanjem sa posla, Mirković je bio izuzetno nezadovoljan emisijom koju je vodila. Nakon što se vratila sa neplaćenog odustva i porazgovarala sa njim, ali i ostalim članovima tima, rešili su da se raziđu s obzirom da se Dušica ni pod razno nije složila sa njegovim zamerkama, te nije pokazala niti jedan posto spremnosti da ispravi greške i sarađuje sa televizijom onako kako je to dogovorila pre nekoliko meseci - zaključuje izvor za Alo!

Dušica Jakovljević

Foto: Hype.rs

 

Podsetimo, Dušica je postala deo Hype televizije u novembru prošle godine, kada je prethodno, istog meseca, dala otkaz na televiziji Pink nakon višegodišnjeg rada. 

Piše: Ekipa Alo! 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading