Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Dušica Jakovljević dobila je otkaz na Hype televiziji nakon pet meseci. 

Vlasnik televizije, Saša Mirković otkrio nam je da Dušica nije poštovala detalje ugovora. 

Jakovljevićeva je sa Pink televizije prešla na Hype u novembru prošle godine, a tada je govorila da je dobila "ponudu koja se ne odbija". 

- Kada sam nameravala da dam otkaz, poslala sam poruku u kojoj sam sve fino objasnila. Jasno sam rekla da sam dobila ponudu koju je nemoguće odbiti. Ponuda koja se dobija jednom u životu - priznala je tada Dušica. 

Dušica Jakovljević

Foto: Alo.rs

 

Podetimo, Dušica je na Hype televiziji imala autorsku emisiju "Oči u oči sa Dušicom", a kako nam je izvor otkrio vlasnik pomenute televizije nije bio zadovoljan njenim angažovanjem. 

- Iako je prvih nedelja Dušica pokazala veliku želju da uspešno radi projekat koji joj je dat, a potom i ostale koji su bili u planu, situacija se brzo promenila. Njena kašnjena, a potom i izbegavanje dolaska na posao postali su redovni, nakon čega je dobila prvo upozorenje - navodi izvor uz tvrdnje da je nakon opomene usledio neplaćeni odmor.

- Iako Saša Mirković nije želeo da prekine saradnju sa njom budući da je čvrsto verovao u to da može da napravi značajne projekte na njegovoj televiziji, nije mu preostalo ništa nego da je pošalje na neplaćeni odmor od mesec dana. Osim nezadovoljstva njenim čestim kašnjenjima, ali i odustvovanjem sa posla, Mirković je bio izuzetno nezadovoljan emisijom koju je vodila. Nakon što se vratila sa neplaćenog odustva i porazgovarala sa njim, ali i ostalim članovima tima, rešili su da se raziđu s obzirom da se Dušica ni pod razno nije složila sa njegovim zamerkama, te nije pokazala niti jedan posto spremnosti da ispravi greške i sarađuje sa televizijom onako kako je to dogovorila pre nekoliko meseci - zaključuje izvor za Alo!.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading