REKLA SAM MU DA SAM TRUDNA, PAO JE SA STOLICE! Potresna ispovest naše pevačice, preživela pravi pakao
Foto: Printscreen/instagram

Biljana Sečivanović je svoju popularnost izgradila u Zvezdama Granda, ima fascinantnu životnu priču. Iako je 2020. godine stupila u brak sa Aleksandrom Nedićem, njen put ka sreći nije bio bez izazova.

Pevačica je imala  u životu čak nekoliko ljubavnih lomova, koji su za nju bile lekcije koje su je dovele do srećnog braka sa sadašnjim suprugom Aleksandrom Nedićem.

Prvi dečko bio je taj koji je inspirisao njen ulazak u muzički svet.

Veza sa harmonikašem počela je kada je bila veoma mlada i trajala je tri i po godine.

Nažalost, ta ljubav se završila jer njegova porodica nije odobravala njen muzički put.

Sledeća nesrećna ljubav bila je sa kolegom iz benda, momkom po imenu Bojan, s kojim je radila u Austriji. Nažalost, i ta veza je završena razočaranjem.

 

 

Trudnoća Biljane Sečivanović bila je povod za krah te ljubavi. Usled brojnih komplikacija, pevačica nije uspela da ostane trudna.

- Hteli smo dete, pokušali smo, ali bez uspeha. Imala sam operaciju jajnika i materice, mnogo komplikacija. Na kraju sam mu rekla: 'Idi, nađi nekog ko će ti roditi sina'. Razišli smo se posle devet godina. Ginekolog mi je stalno govorio da promenim petla. Kada sam prestala da pijem lekove i sve lađe mi potonule, upoznala sam čoveka koji nije iz muzičke priče i zatrudnela s njim. Plakala sam i pitala se da li je moguće da mi se ovo dešava? Nisam uspela da podarim sina čoveku koga sam volela i želela, a sad sam zatrudnela sa drugim. Bila sam stravično tužna, bilo mi je teško, a još sam radila sa bendom u kome je bio Bojan. Kada sam im rekla da ih napuštam jer sam trudna, on je bukvalno pao sa stolice - ispričala je za medije pevačica koja je na svet donela sina Mateju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading