Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Vest da se Haris i Melina Džinović razvode nakon 22 godine zajedničkog života, sve je iznenadila.

Ništa to ne bi bilo čudno da pevač, nakon što je sve otkriveno, nije izašao u javnost sa brojnim izjavama o njihovom privatnom životu i tom prilikom optužio Melinu da ga je varala, da je materijalista, ali i brojne druge stvari.

Ona se nije oglašavala nakon vesti o razvodu, a korisnici na društvenim mrežama besni su zbog Harisovog ponašanja.

Komentari se samo nižu, a mnogi ističu da nije u redu, a ni džentlmenski da se neko ovako ponaša, kao i šta je mogao drugo da očekuje, kada je "smuvao klinku od dvadesetak godina".

- "Imao si 52 godine kada si izabrao dete od 22 godine, šta si očekivao? I šta si mislio da si za nju osim sponzora. Hteo si da šetaš pored sebe ribu koja može ćerka da ti bude, što nisi izabrao za sebe ženu spram svojih godina. I sada ideš i kukaš", "Naučite, svi koji se rastaju. Ne iznosite prljav veš u javnost, u najmanju ruku je neprimereno jer se narod više naslađuje nad tuđom nesrećom", "Čim ste vi imali svako svoju sobu, a ne zajedničku spavaću, kraj! I razlika u godinama je ogromna, bilo je i za očekivati!" - bili su samo neki od komentara, a javnost je žestoko osudila Džinovića.

Melina smuvala imućnog biznismena

Bura oko razvoda Meline i Harisa Džinovića nikako da se stiša, ali kako je Alo! ekskluzivno saznao, kreatorka je svoj dve decenije dug brak okončala zbog jednog od najpoželjnijih srpskih moćnika. 

Kako izvor za Alo! tvrdi, Melina već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading