Dr Igi
Screenshoot Youtube
Dr Igi

Screenshoot Youtube

Dr Igi, Foto: Screenshoot Youtube

Igor Todorović, poznatiji javnosti kao Doktor Igi, vladao je muzičkom scenom 90-tih. Gotovo da ne postoji osoba koja ne zna njegov hit "Oči boje duge" koja ga je vinula u sam vrh zvezdanog neba.

"Ja sam devedesetih bio pun kao brod, zarađivao po 30.000-40.000 maraka mesečno. Meni su najlepše godine u životu upravo te devedesete, bio sam mlad, uživao sam, dosta putovao, zaradio mnogo para i najlepše od svega je što sam ih zaradio pošteno, nikome nisam ukrao, ni oteo. Imao sam tri automobila, jahtu, gliser. U to vreme sam mogao po 15, 20 drugara da vodim na skijanje, radilo se jeste, ali se i uživalo", rekao je u jednom jednom prilikom Doktor Igi.

Dr Igi

Screenshoot Youtube

Dr Igi, Foto: Screenshoot Youtube

Igor je nestao sa scene i danas je profesor fizičkog vaspitanja. Sličnu sudbinu doživele su razne zvezde devedesetih, a mnogi su tada zarađivali upravo ovolike cifre i gotovo svi su govorili da su devedesete, poznatije i kao vreme hiperinflacije, za pevače ipak bile plodonosne. Pesme Doktor Igija se i danas slušaju, a cifre koje je je zarađivao na nastupima 90-tih su vrtoglavo bile visoke.

Komentari (5)

Ljuba

21.08.2018 11:18

Tih 90-tih. je, u svim žanrovima, na scenu stupio totalni pevački i melodijski škart, koji je unakazio u muzici sve što u njoj valja,pa se teške posledice osećaju i dan danas.Pravi muziĉari su se povukli,ne želeći da budu deo te priče,a na površinu su isplivale netalentovane neznalice,otvarači usta,recitatori,kvazi kompozitori,pa danas deca umesto pesama "slušaju" nerazumljiva nabrajanja,razne Jale,Bube,Ðeksone i slične,a od muzike nema ni "m".Ko je to voleo i plaćao i onda i sad -svaka mu čast

šone

21.08.2018 11:22

I moj deda nekad bio momak

Beda

21.08.2018 13:42

Profesor fizičkog... nisko je pao.

nekad i sad

21.08.2018 14:18

kazu nije vazno sta si bio vazno je sta si sad. Svi smo bili... neko je znao da iskortisti i da uziva od toga d kraja zivota neko ne. Nije ni vazno bitno je zdravlje.Vremena se menjaju nema te logike koja moze da ih prati.

Ena

21.08.2018 14:52

Kad te ono starost pita gde ti je mladost bila..