NAKON RAZVODA NAŠAO NOVU DEVOJKU Brak i ljubomora pevaču su ostavile velike traume, a sada se ponovo zaljubio!
Foto: Printscreen/Printscreen

Bane Mojićević pre nekoliko godina se razveo od supruge Milice, sa kojom ima dvoje dece, a sada je uplovio u novu ljubavnu romansu.

Nakon tazvoda, pevač nije izgubio veru u ljubav, te je sada javno otkrio da je nakon dužeg vremena ponovo zaljubljen i srećan.

Bane Mojićević

Printscreen/Pink.rs

 

Na početku smo veze, tako da uživamo, lepo nam je – otkrio je Bane odbivši da otkrije identitet devojke koja mu je ukrala srce.

Podsetimo, Bane je nedavno otvoreno govorio o krahu braka.

- To što sam ja bio veran, ništa ne znači. Kad nešto ne funkcioniše bolje je da se ljudi raziđu na vreme. Godinu dana smo se zabavljali, a šest godina smo bili u braku. Svakako je bolje da ne postoji nikakva podrška, nego da ima ljubomore i nerazumevanja. To mi je najveći stres i trauma koju sam doživeo. Čovek se bori da to toliko ne utiče na njega, naravno da jeste uticalo, ali dovoljno je vremena prišlo da mogu normalno da funkcionišem - rekao je pevač u emisiji "Premijera".

Bane sa bivšom ženom

Instagram

 

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji - rekao je Bane za "Alo".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading