Nikola Rokvić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikola Rokvić pre četiri dana je krenuo ka Grčkoj, pešaka, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom u istoimenom manastiru, a takođe i prikupiti novčana sredstva za svoju fondaciju, odnosno decu kojima je pomoć neophodna.

Nikola svakodnevno obaveštava svoje pratioce o tome koliko je kilometara prešao i kako se oseća, a sada je otkrio da na ovo zahtevno putovanje nije krenuo sam.

Nikola Rokvić

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, sa njim su i tri prijatelja koji voze kamp prikolicu gde spavaju i odmaraju.

Rokvić se sada oglasio na Instagramu gde se uslikao sa prijateljima i otkrio detalje ove misije.

- U samom pripremnom periodu za ovu misiju, morao sam da pripremim dosta stvari, sa jedne strane duh i telo kao i mentalni rad a sa druge strane fondaciju, kontakte sa potencijalnim donatorima ali isto tako i jedan veliki teret za ovaj vid podviga a to je medijska prisutnost i to što sam javna ličnost! To su dve krajnosti koje sam morao da uklopim i pomirim, zarad višeg cilja! - napisao je on i nastavi:

Nikola Rokvić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mnogo ljudi mi je pomagalo u procesu pripreme! Uvek sam govorio da čovek ne može bez čoveka, bez svog bližnjeg, bez svoje porodice! Moji bližnji na ovoj misiji su moja braća, sjajni ljudi, koji me svaki dan ispraćaju, čekaju na dnevnom cilju, dočekuju… Braća koja su žrtvovala svojih mesec dana života da pomognu! Kao u priči o dobrom Samarjaninu, kada pitaju Gospoda ko je naš bližnji… Bližnji je onaj koji nam nesebično pomaže, koji ne pravi razlike, podele i ne postavlja granice u Ljubavi! Moji bližnji Blaško Gavrić, Aleksandar Slijepčević i Mladen Trišić! Hvala vam u večnosti! - poručio je.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading