Aco Pejović
Dejan Briza/Alo!

- Dosta toga se promenilo, danas klinci to malo drugačije kapiraju, kao i sve što se promenilo u odnosu na neko prošlo vreme, računam 15-20 godina... Tada se znalo kada dođe Vaskrs, mi smo se radovali, jaja, kuckanja... Farbanju jaja se nešto nisam preterao radovao, jer nas je mama uvek slala na neku livadu da nađemo detelinu, neko lišće, to se ranije drugačije radilo, kuvala su se 150-200, nekad 300 jaja, dođu gosti, ljudi... To traje 2-3 dana. Tad su i prosjaci znali kad da dođu, u ponedeljak zvone, traže i uvek se i za njih spremi – priča Pejović.

Aco Pejović Vaskrs provodi u rodnom gradu, bez nje više ništa neće biti isto, pevač se prisetio kako se kao dete provbodio na ovaj dan!

Aco je otkrio i gde će proslaviti Vaskrs.

- Svake godine Vaskrs provodim u mom rodnom gradu Prijepolju, i ove godine će tako biti, dole je tata, ove godine mama nije s nama, nažalost, braća su moja dole, bićemo zajedno kao i svake godine – rekao je pevač.
Pejović se dotakao i svog oca koji živi u Prijepolju.

- Najviše bih voleo da mi otac živi još 100 godina, ali dok je on dole još uvek, ja ću odlaziti za slave, za Božić, Vaskrs... – zaključuje Aco.