Aleksandra Subotić
printscreen
Aleksandra Subotić

printscreen

Foto: printscreen

Mediji su već izveštavali da bi trebalo izbegavati gužve na takozvali crni petak, dan kada sve radnje tradicionalno obaraju cene svojih proizvoda, međutim, ceo grad vrvio od ljudi.

Ono što je nama zapalo za oko je objava Aleksandre Subotić na taj dan:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

- Da li je moguće da su zabranili da se probaju stvari u pojedinim buticima za vreme crnog petka? Ovo samo ima kod nas. Šoping nastavljamo u ponedeljak. Nisam ja za ovo definitivno - napisala je Subotićeva.

Insta

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Nama ostaje nejasno da li je Aleksandra svesna u kojoj državi živi i da li zna da se svakodnevno razboli i po nekoliko hiljada ljudi. Isto kao što je cela nacija zabrinuta za živote građana, isto tako su zabrinuti i vlasnici butika. Stoga ne čudi što poneki nisu dali da se probavaju stvari u kabinama, a razlozi su i više nego jasni.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Nada

29.11.2020 14:56

U doba Korone u celom svetu postoje takve zabrane a gospodjica ako joj ne odgovara neka sama sije i probava do mile volje - glupaca jedna !

Snežana

29.11.2020 18:06

Baš tako. Ali ona je mučenica toliko glupa da je njen komentar ono što joj i priliči. Ne moraš ni da znaš tu informaciju, ali logično je da u vremenu epidemije se tako radi. Šteta lepa devojka, doduše posle plastičnih operacija, a toliko ograničena. Čitaj bar novine ako ništa drugo

Jovan

01.12.2020 07:50

Zar je moguće mlada žena a toliko glupa čitali ona išta gleda li tv znali gde živi i šta se dešava kod nas i u svetu jadna je !