POSLE PAKLA OD RASKIDA Aleksandri Mladenović ozbiljno ugroženo zdravlje, pevačica prvi put otvoreno o teškom periodu kroz koji prolazi

Krajem prošle godine je raskinula šestomesečnu vezu, a nakon toga je prošla kroz težak emotivni period, u kom se suočila sa zdravstvenim problemom, dok je utehu pronalazila u hrani.

Aleksandra Mladenović
Aleksandra Mladenović, Foto: E-stock

Pevačica Aleksandra Mladenović u proteklim mesecima prošla je kroz težak period, koji je ostavio posledice na njeno zdravlje.

Mlada pevačica je, kako piše "Objektiv", krajem prošle godine raskinula šestomesečnu vezu, a nakon toga je prošla kroz težak emotivni period, u kom se suočila sa zdravstvenim problemom, dok je utehu pronalazila u hrani.

Međutim, sada je uspela da se oporavi i fizički i psihički.

- Nisam zaljubljena trenutno, ali mogu reći da se lepo osećam - počela je Aleksandra za štampano izdanje pomenutog medija, pa nastavila:

- Iza mene je jedan jako težak period, kako emotivno, tako i psihički. Posle toga sam dobila hormonski disbalans, ali o tome nisam nikad želela da govorim.

Na pitanje kako se izborila sa finansijskom krizom koja je pogodila pevače, pevačica kaže:

- Svima nam je teško jer dugo ne radimo, zatvoreni smo u kućama, nigde ne idemo i uskraćena nam je mogućnost za rad i za zaradu. Hvala bogu, ja sam ostavila jedan štek sa strane, da se nađe. Zasad je sve još uvek okej.

Pogledajte OVDE gde je otputovala Anastasija, pokazala luksuzni raj koji je okružuje

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi