Andrijana Savić, Izbori za Mis Srbije
Nenad Vujanović
Andrijana Savić, Izbori za Mis Srbije

Nenad Vujanović

Andrijana Savić, mis Alo pobedila na izboru za Mis Srbije, Foto: Nenad Vujanović

- Sve devojke koje su se takmičile prelepe su i nisam očekivala ovako veliki uspeh, ali sam se iskreno nadala i verujem da uz veliku nadu ovako nešto i može da se postigne - rekla je nova mis Srbije, koja je istakla i da nije bilo konkurencije među devojkama, jer su „bile drugarice, a nikako rivalke“.

 - Gledala sam kao mala izbore za mis, a onda sam prestala. Međutim, kako je raslo interesovanje za modom i stilom, počela sam više da pratim takva takmičenja i da se spremam za njih. Naravno, to nije bilo dovoljno, već sam uz Vesnu da Vinču i pripreme u Grčkoj, uspela - otkrila je najlepša Srpkinja.

Andrijana Murić, Izbori za Mis Srbije

alo!

Andrijana Murić, nova Mis Alo novina i mis Eko Srbije, Foto: alo!

A ako se po jutru dan poznaje, onda bi sledeće godine lentom mis Srbije mogla da se okiti i Anastasija Murić, lepotica iz Zemuna. Naime, Anastasija je preksinoć ogromnim brojem glasova čitalaca naših novina izabrana za novu mis „Alo!“, pa je praktično preutela lentu koju je do juče nosila Andrijana Savić.

Anastasija ima 19 godina, nedavno je završila Desetu beogradsku gimnaziju i upisala Elektrotehnički fakultet, smer softverski inženjering. Ova mlada Zemunka bavi se i latino-plesom, a osvajala je i medalje u atletici. Pored titule mis „Alo!“, Anastasija se okitila i lentom ambasadora Unicefa i mis eko Srbija, a sledeće godine prestavljaće našu zemlju na prestižnom takmičenju „Mis eko-internešenel“!

Radovale su se preksinoć i Katarina Mićić, koja je proglašena drugom pratiljom, dok je lentu prve pratilje ponela Ivana Bogdanovski.

Izbori za Mis Srbije

Nenad Vujanović

Izbori za Mis Srbije, Foto: Nenad Vujanović

Lentu mis šarma ponela je Željana Stojanović, mis fotogeničnosti je Jovana Lišanin, koja je proglašena i TV licem „Pinka“, dok je publika ove medijske kuće prednost dala Ankici Živković.

Pored proglašenja najlepše, najsnažniji utisak večeri bio je nastup dizajnera i tenora Stefana Đokovića, koji je izveo tri operske arije. Devojke su ga pratile na bini noseći njegove modele. Da dizajner peva i da pritom oblači misice, to se još nije dogodilo.
Vesna da Vinča priredila je kratak omaž arhitekti Predragu Peđi Ristiću koji je nedavno preminuo, a po čijim idejama je sagrađeno više od 1.000 pravoslavnih hramova u Srbiji.