Ana Nikolić
Youtube/Printscreen
Ana Nikolić

Youtube/Printscreen

Ana Nikolić, Foto: Youtube/Printscreen

Tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" pevačica Ana Nikolić otkrila je da je veoma stroga majka i da je ona jedini autoritet ćerki Tari. Ana je takođe istakla da će Taru, nakon što uđe u pubertet, vaspitavati njen otac, pevačicin bivši suprug Stefan Đurić Rasta, te da se on za to veoma temeljno pripremio.

- Stroga sam majka. Pretpostavljam da su svi mislili da neću biti, jer sam opuštena, ali sam stroga. To je model koji sam dobila iz svoje porodice i to sam rekla Tarinom tati. On kaže: "Ja ne mogu sada još da je tučem mala je", ja kažem: "Ne možeš ti, ne može moja bivša svekrva, ne može moja majka, pa ja mogu i moram, jer ko će ako neću ja". Malo vaspitno da bi je malo usmerili, vaspitali i tako dalje, a od tamo 10. ili 12. godine je predajem: "Izvoli, pa se ti bavi Tarom". To je bilo tako u mojoj porodici, to je model koji sam naučila, i ja sam stvarno stroga. Jedini autoritet u njenom životu sam ja, pritom je dete razvedenih roditelja, to je prvo dete u našoj celoj porodici i da ne bi bila razmažena i bahata, ja moram da budem stroga - rekla je Ana, a onda nastavila:

Ana Nikolić

Youtube/Printscreen

Ana Nikolić, Foto: Youtube/Printscreen

- To će tako trajati dok ne uđe u pubertet, a odna je predajem tati. Tata se spremao, stavio je slike, puške... Mi smo u odnosima u kakvim treba da budemo posle razvoda, ja sam zato i udala za tu osobu. Uvek sam razmišljala pod jedan da se udam iz ljubavi, pod dva za osobu sa kojom mogu da ostanem prijatelj ukoliko dođe do razvoda, nažalost se nama to dogodilo, ali smo ostali u normalnim odnosima, imamo razlog zbog čega smo takvim odnosima, a to je Tara. Ona je dete koje je nastalo iz najveće ljubavi, ona je jedno srećno i zadovoljno dete, mislim da se od date situacije napravilo najbolje moguće u datom momentu - istakla je pevačica.

Svi su ostali nakratko zbunjeni zbog ove njene izjave, a odna je svima postalo jasno da se Ana šali u svom prepoznatljivom stilu.