Ana Nikolić
YouTube/printscreen
Dadilja

Alo! / Vladimir Marković

Dadilja , Foto: Alo! / Vladimir Marković
Ana Nikolić
Ana Nikolić, Foto: YouTube/printscreen

Kako je za ,,Alo!“ ekskluzivno otkrio izvor blizak pevačici, Nikolićeva je počela da dobija pretnje od izvesnih momaka zbog njenog bivšeg supruga Raste, pa se sada odlučila na drastičan potez, te je unajmila privatno obezbeđenje.

Ana Nikolić

ATA images

Ana Nikolić, Foto: ATA images

Izvor blizak pevačici za ,,Alo!“ je ispričao detalje njene odluke, ali nam i otkrio da ona više ne izvodi ćerkicu u šetnju, već to radi njena kućna pomoćnica.

 

- Već duži period Ana razmišlja na koji način da najbolje zaštiti sebe i dete, pa i preventivno, te je sada unajmila ljude koji će je pratiti svuda i brinuti o njenoj bezbednosti. Što se Tare tiče, nju sada do vrtića, nazad do kuće i u šetnju, vodi porodična kućna pomoćnica, dok Ana danima boravi u stanu i nada se da će ovaj težak period proći - priča izvor i dodaje:

- Bila je svesna toga da će Rasta morati da snosi posledice za mutne radnje koje će ga, kako i ona sama kaže, pratiti kroz sve životne situacije, ali je verovala da će on probleme uspeti da reši i da će ona i Tara moći da žive bez straha. Nemilosrdne pretnje na račun njihovih života jako je pogađaju i teško se nosi sa tim - objašnjava izvor.

Čekajući da se pevačica možda pojavi ispred svoje zgrade, paparaco ,,Alo!“ fotografisao je trogodišnju Taru sa Aninom kućnom pomoćnicom, koja se nije odvajala od devojčice i sve vreme je gledala da li ih neko posmatra.

- Ta žena godinama održava njihov stan na Voždovcu i zna sve, kako Anine, tako i Tarine navike. Osim što im čisti i sprema, odlazi i u kupovinu i sada redovno šeta Taru i brine o njoj. Svesna je situacije u kojoj su se našli i trudi se da devojčica ne oseti promene i strah svoje majke - priča dobro obavešten izvor ,,Alo!“ i dodaje da je pomenuta žena tu i da Taru vodi kod tate.

Ana i Rasta

Rajko Ristić/Alo!

Ana i Rasta, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Kada Ana nije u mogućnosti, a posebno ovih dana, ta žena vodi devojčicu kod Đurića. S obzirom na to da je on na izdržavanju kućnog zatvora još godinu dana, to vreme koristi da uživa u ćerkinom društvu i učestvuje u njenom vaspitanju - navodi izvor blizak reperu za ,,Alo!“.

Podsećamo, pre dva dana na automobilu ,,mercedes“, koji je Rasta poklonio Ani, naša ekipa uslikala je ceduljicu sa pretećom porukom zakačenom za brisač.

- Ako ne doneseš pare, loše ti se piše! Lokaciju sam znaš - pisalo je na ceduljici, a kako se nepoznato lice obraća u muškom rodu, pretpostavljamo da je poruka bila upućena upravo Rasti, kojem žele da skrenu pažnju preko Ane.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

goran

02.03.2021 10:58

glupačo, na sva zvona si objavila ko ti čuva ćerkicu. Idi u policiju i prijavi pretnje. Rasta zna kome je dužan i od koga pretnje dolaze. Lak posao za policiju.

zoran

02.03.2021 22:16

@goran - A zasto bi prijavila pretnje. Zna da vozi mercedes a nezna da vraca dugove. Zelenasi uzmite im i macku ako imaju.

Vladimir

02.03.2021 11:18

Opšte je poznato da se zelenaši plaše kućnih pomoćnica. Pametna odluka da dete u školu prati takav nindža od kućne pomoćnice.