NIKAD EMOTIVNIJA Anabela Atijas objavila fotku trudne Lune i posle svega poručila je samo jedno! (FOTO/VIDEO)

Pevačica je raznežila sve pratioce na Instagramu na kom se vidi da najmlađa ćerka Blankica ljubi Lunin stomak

Anabela Atijas i Luna Đogani
Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas uživa u svakom trenutku sa svojim ćerkama, a posebno sa Lunom Đogani, koja će uskoro na svet doneti ćerku.

Strasti u porodici Đogani-Atijas su se smirile od kada su svi saznali za Luninu trudnoću, a Anabela je sada raznežila sve pratioce na Instagramu kada je objavila stori na kom se vidi da najmlađa ćerka Blankica ljubi Lunin stomak.

Anabela Atijas
Anabela Atijas, Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Anabela je priznala da se kaje što se mešala u odnos između svoje ćerke Lune i Marka Miljkovića dok su bili u prethodnoj sezoni "Zadruge", jer sada vidi da se njih dvoje odlično slažu.

Pevačica je rekla da se nada da će naslednica i zet razumeti kad postanu roditelji zbog čega se tako ponašala, kao i da je htela samo najbolje za svoje dete.

- Očekivala sam da ću postati mlada baka, jer sam i sama rodila dete u 21. godini. Divno se osećam, spremna sam da postanem baba. Puna sam ljubavi, jedva čekam da zagrlim tu bebu. Unuče je, kažu svi, neka nova vrsta ljubavi, ne može da se meri ni sa čim. Neki drugi nivo, ako to uopšte može da postoji posle vašeg deteta, da nekoga volite više, drugačije - počela je Anabela.

Saznajte OVDE šta je Anabela rekla za nju i Andreja.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti