Anabela Atijas
Printscreen/YouTube
Anabela Atijas

Printscreen/YouTube

Anabela Atijas, Foto: Printscreen/YouTube

Naime, kako „Alo!“ saznaje, pevačica je dugo razmišljala kako da obezbedi sredstva za sebe i svoju porodicu u vremenu kada su mnogi ostali bez posle te je nedavno rešila da potpuno batali pevanje i da se posveti snimanju za jutjub.

- Pre nego što je počela pandemija koronavirusa, Anabela je imala nastupe uglavnom po Makedoniji, ali se i to proredilo otkako je njena ćerka postala rijaliti zvezda. Anabela je sama pričala koliko je Lunino prvo učešće u „Zadruzi“ negativno uticalo na njen posao i koliko ju je finansijski ugrozilo. Činjenica da je ušla u treću sezonu „Zadruge“ dovoljno govori o tome koliko joj je novac u tom trenutku bio potreban - priča naš izvor i dodaje da je pevačica veoma brzo potrošila honorar koji je zaradila u rijalitiju.

Anabela Atijas

YouTube/printscreen

Anabela Atijas, Foto: YouTube/printscreen

- Ni nakon rijalitija nije mogla da nastupa, tim pre što i dalje važe mere u borbi protiv korone. Njena finansijska situacija nije nimalo ugodna. Njen bivši suprug Andrej ne može da izdaje apartmane u Rovinju i stoga ne može da joj pomogne onako kako je navikla. Sa druge strane, Luna je trudna, ona se sada posvećuje svojoj porodici i ne može da joj daje novac kao ranije. Zbog toga je dugo razmišljala na koji način da zaradi novac, te se dosetila da uradi isto ono što radi i Luna - priča naš izvor i dodaje:

- Sada je došla na ideju da bude jutjuberka. To je posao kojim se kod nas uglavnom bave klinci, ali to je nije obeshrabrilo. Do detalje je smislila kakav sadržaj će prezentovati ljudima i veruje da će imati mnogo pratilaca. Svojoj publici će pokazati kako provodi dane, kakav joj je odnos sa bivšim suprugom Andrejem i ćerkama Blankicom i Ninom, a takođe plan joj je i da nekoliko snimaka posveti Luni i Marku. Ljude najviše zanima u kakvom je sada odnosu sa budućim zetom sa kojim se svađala na krvi i nož u „Zadruzi“, a uskoro će to svima i otkriti - kaže naš izvor na kraju.

Komentari (6)

zana

28.04.2021 08:10

maline veliki zasad kod marka.

Nena

28.04.2021 08:59

Samo neka pogleda ovu sliku na vrhu teksta i neka se seti šta je u toj emisiji izgovorila.... Karma je kučka, a sramota je do neba ako od trudne Lune opet uzima pare i greh neviđeni pored svega što joj je uradila....

Predlog...

28.04.2021 09:01

NAJSTARIJI ZANAT, ima već diplomu...

miroljub

28.04.2021 09:06

idi čisti stanove kopj bašte čuvaj decu ne da se vučeš po rialitijima pa si i ćerku naučila da bude dabil i kreše se pred kamerama Gazmen narkoman sve ološ do ološa.

Stojko

28.04.2021 09:38

Jel dugo smisljala taj biznis plan da se snima za jutub? Ima jos sajtova koji placaju snimke.

realna

28.04.2021 13:24

Žena navikla na leba bez motike. Ceo život promašaj. Belči, kako seješ tako žanješ.