OVDE ĆE ŽIVETI NJIH DVOJE Anastasija Ražnatović je na novoj adresi: Cecina ćerka se uselila u luskuzni dupleks na Dorćolu, sledeći korak je veridba?! (FOTO)

Anastasija Ražnatović se sa dečkom Đorđem Kuljićem uselila u stan koji su prošlog meseca zajedno kupili u Beogradu

Anastasija i Đorđe
Anastasija i Đorđe, Foto: Alo! / M. Metlas

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović Anastasija nedavno se uselila u stan koji je sa dečkom kupila na Dorćolu! (OVDE pročitajte više o tome)

Mlada pevačica definitivno je napustila porodičnu vilu u Ljutice Bogdana i sa Đorđem Kuljićem započela zajednički život u Beogradu.

- Anastasija i Đorđe su se nedavno uselili u stan koji su prošlog meseca pazarili na Dorćolu. Pre toga su dve godine živeli u Novom Sadu, gde ovaj biznismen ima kuću, a Tasa je često dolazila kod majke u Beograd. Zbog njene pevačke karijere rešili su da se nastane u prestonici. To im odgovora i zato što Anastasija želi da bude blizu Cece, za koju je mnogo vezana - priča izvor Informera.

On dodaje da se mladi par baškari u čak 200 kvadratnih metara.

Novi stan Anastasije Ražnatović
Novi stan Anastasije Ražnatović, Foto: printscreen/paparaco lov

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti veridba, a onda i svadba.

Prema rečima sagovornika, Ceca je oduševljena što joj ćerka ponovo živi u glavnom gradu i što će moći da je viđa kad god poželi. - Teško joj je pao odlazak dece iz kuće. Veljko je uglavnom u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom, dok je Anastasija do sada najčešće bila u Novom Sadu. Zato je Ceca presrećna što joj se miljenica vratila u Beograd, jer najviše voli kad joj je porodica na okupu. Sada se uglavnom svakog vikenda sastaju svi zajedno u porodičnoj vili u Ljutice Bogdana. Kod Cece na ručak dođu i snajka Bogdana, budući zet Đorđe Kuljić, a pridruži im se i pevačicin dečko Bogdan Srejović - otkriva izvor.

Ovo su dani njihove sreće: Igor Kojić podelio emotivnu fotografiju sa snažnom porukom, pa objasnio šta je prava ljubav!