Anastasija Ražnatović
printscreen

Pevačica Anastasija Ražnatović otkrila je koliko se njen život promenio otkada je otpočela zajednički život sa svojim izabranikom Đorđem Kuljićem.

Koliko vam se veza razlikuje sada kada živite zajedno?

- Ništa se ne razlikuje, sve nam je isto. I kad nismo živeli zajedno, mi smo dosta vremena provodili zajedno, ili je on bio kod mene, ili ja kod njega. Sve je isto, samo je sada nadograđeno.

Da li ti je Ceca dala neki poseban savet kada si uplovila u zajednički život sa momkom?

Ražnatović Anastasija, Đorđe Kuljić

Alo! M. Metlaš

Ražnatović Anastasija, Đorđe Kuljić, Foto: Alo! M. Metlaš

- Nije ništa. Ništa se tu specijalno ne menja, samo eto spavate zajedno i konstantno ste zajedno, ali to se dešavalo i ranije kad ja prespavam kod njega ili on kod mene.

Da li se u tebi probudio majčinski instikt, s obzirom na to da si okružena decom i da si non-stop sa Željkom kada imaš slobodnog vremena?

- Apsolutno ne! Svi očekuju da jeste, pre nego što se rodio mislila sam da mi se pokreće taj majčinski instikt, ali onog momenta kad nisam mogla da spavam 16 sati zbog njega i kada sam hodala po kući kao hodajući leš, shvatila sam da još uvek nisam za to. Želim da uživam u mojoj mladosti, da putujem. Kad dođe dete, čovek mora da bude posvećen detetu 100%, tako da bih volela još malo da uživam u životu, a posle da se potpuno posvetim deci.