OVAKO JE SVE POČELO! Anastasija obelodanila trenutak kada se Veljko zaljubio u svoju sadašnju ženu koja mu je podarila sina Željka! (VIDEO)

Anastasija je i sama istakla kako je ona kumovala poznanstvu Bogdane i Veljka

Anastasija Ražnatović podelila je na svom Instagram profilu uspomenu od pre tri godine koja je oduševila sve na društvenim mrežama.

Naime, Ražnatovićeva je pokazala svima snimak iz provoda, gde su joj društvo pravile Nataša i Bogdana, tada obe Rodić. Kako je Anastasija sama navela na gorepomenutoj društvenoj mreži, tako je sve počelo.

- Ovde je sve počelo - napisala je sada Anastasija kojoj je Bogdana postala snajka.

Podsetimo, Anastasija je i sama  za "Alo!" ispričala da je svog brata Veljka upoznala sa Bogdanom na Kopaoniku.

- Ja sam Bogdanu ugledala i prišla i rekla da je lepa i da mislim da je za mog brata ona super devojka. Ona mi je rekla da ga i ne poznaje, a ja sam rekla da ću ih upoznati. Bogdana je Veljka išikanirala, on je navikao da mu svaka pada pod noge. Ja sam stvarno kumovala, prvi put su se poljubili u Hajatu i nikad se nisu razdvojili. Ja sam u Crkvi plakala kao kiša, kada sam je videla u onoj venčanici, sve mi se razmazalo, to su suze radosnice, bila sam jako emotivna - rekla je Anastasija posle venčanja brata i Bogdane za "Alo".

Veljko i Bogdana Ražnatović, Foto: Instagram/printscreen

Bogdana i Veljko trenutno uživaju u srećnom braku i imaju sina Željka, kome su dali ime po Veljkovom ocu, Željku Ražnatoviću Arkanu.

Više o tome koliko Anastasija zarađuje novca svojim objavama i reklamama, pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti