RedTv
Promo
RedTv

Promo

RedTv, Foto: Promo
RedTv

Promo

RedTv, Foto: Promo

- Reče Anđela da će biti sve aktuelno, a ja bih se baš pozabavio nekim temama od pre 30, 40 godina, što je i aktuelno. Ovih dana sam baš ispratio RED TV i sjajno je, a još je sjajnije što će naša emisija da bude najjača. Apsolutno mi se dopada koncept RED TV-a jer obuhvata omladinu koja je bila u beznađu. Oni idu negde svuda, a ne znaju gde idu, tako da mislim da će RED TV da im postavi jedan put kojim će da se krenu jer ima sve moderne pravce. Mene je mučila jedan stvar već jedno desetak godina: izgubio se taj program koji sam ja gledao kao klinac. I sad, mnogo me je uzbudila priča da ćemo da pravimo neki program koji će da gledaju i Anđelini i moji vršnjaci, i naše babe i dede, i naši klinci. Mene babe obožavaju, mislim da će bakice da gledaju „Špic“ 100 odsto. To je idealno vreme od 18 do 19 časova, posle idu „Zadruge“ i to sve -

RedTv

Promo

RedTv, Foto: Promo

Đusa ste do sada gledali u mnogim ulogama, ali nikada kao voditelja. RED TV mu je sada dao tu mogućnost kroz emisiju „Špic“, a već u ovom intervjuu se vidi da su Anđela i on odličan tandem.

- Ne znam, ja sam ono klasično u šoku, bukvalno su me ubacili u mašinu za tri dana, ne znam ni ja kako ću da vodim. Anđela će da vodi, a ja ću da idem za njom – kaže Đus, što se Anđeli dopalo:

- Meni je inače mnogo dobar trip u životu što će Đus da me prati.
- To je ono fetiš, šeta me na povodcu, domino dama u patikama, stisne dugme i izleti štikla – našalio se Đus.
Kao i publika, i Anđela ima velika očekivanja od Đusa, iako je on u šoku zbog angažmana na emisiju „Špic“.
- Od njega svašta očekujem, od Đusa takvog kakav je: i Đusa i Ivana, možda nekog trećeg, četvrtog alter ega koji sigurno ima. Baš očekujem nešto veliko od ovoga – kaže Anđela, a Đus u svom fazonu dodaje:
- Tripujem je kao da je Suzana Mančić, a ja Big Lale, to mi je jedini način da prevaziđem ovih prvih nekoliko dana
Anđelu ste upoznali kroz „Zornjak“ a njen segment „Crnogorka u Beogradu“ napravio je pravi bum. Ona je pozdravila Macu i celu ekipu „Zornjaka“ i rekla da je to bila jedno prelepo iskustvo koje joj je pomoglo da uđe u „Špic“.

PROČITAJTE JOŠ: