DA NIJE BILO NJEGA, CECINA SVADBA NE BI BILA TO ŠTO JESTE Arkan je bio u tesnoj vezi sa ocem Romaninog dečka sa kojim je uhapšena!

Cela priča vrti se oko čuvenog krsta koji je Arkan nosio na svadbi

Arkan
Foto: Profimedia

Zdravko Mrkajić Buca, otac Filipa Mrkajića, Romaninog dečka sa kojim je uhapšena u Australiji zbog pljačkanja bankomata, u poslednje vreme se spominje u medijima zbog veze sa porodicom Ražnatović.

Naime, on je, prema želji pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, inače svog venčanog kuma, za njegovu porodicu napravio nekoliko unikatnih komada nakita, pišu mediji.

Ceca
Foto: Profimedia

Naime, prema pisanjima medija, Filipov otac bio je omiljeni Arkanov zlatar. Zsravko je, u to vreme, bio jedan od najimućnijih ljudi u Beogradu, a Arkan ga je tada angažovao da za njegovu izabranicu, pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović, napravi vredan nakit.

Između ostalog, tu je verenički prsten kojim je i zaprosio pevačicu 1994. godine. Kako je jedan sagovornik rekao za Kurir, prsten je radila jedna poznata zlatara, dok je finalnu izradu i ugradnju briljanata od četiri karata napravio upravo Mrkajić.

Željko Ražnatović Arkan i Romana Panić
Foto: ATA/Alo.rs

Osim toga, i čuveni zlatni krst, koji je Ražnatović nosio na venčanju sa Cecom, delo je Filipovog pokojnog oca. Unikatni nakit koji je specijalno za nju dizajniran, Ceca je nosila i u spotu za pesmu “Prođi sa mnom kroz crveno”, a kako navodi “Kurir”, Arkan je od Buce tražio da napravi lanac sa krstom, kako bi oboje imali isti simbol hrišćanstva. Kako dalje piše, krst napravljen za Cecu je pravo remek-delo! Sastavljen je od sedam delova i pravljen je skoro dve nedelje. Ima 100 grama zlata i briljanata. U to vreme kada je napravljen, bilo je gotovo nepojmljivo da neko može sebi da priušti nešto tako vredno. Prema navodima, i pevačica je bila prilično iznenađena kada je od supruga dobila tako skupocen poklon.

Pevačica čuva sav nakit koji je njen suprug imao, pa je tako i njihov sin Veljko na svom venčanju nosio isti krst kakav je nosio i njegov otac na svom venčanju.

 

Povezane vesti