OVE GODINE NIJE DOŠLA NA POMEN! Arkanova ćerka Sofija se oglasila iz Belgije i otkrila zašto nije mogla da dođe u Beograd na godišnjicu smrti svog oca! (FOTO/VIDEO)

Imala je veliki razlog!

Sofija Ražnatović
Sofija Ražnatović, Foto: Oliver Bunić

Sofija Ražnatović vanbračna ćerka Željka Ražnatovića Arkana, koju je nekadašnji komandant SDG dobio u Belgiji, ove godine je bila sprečena da prisutvuje pomenu zbog virusa korona. Sofija je istakla da će Arkan zauvek živeti u njenom srcu i da joj mnogo nedostaje.

- Non-stop mislim na mog oca Željka. Ove godine sam bila sprečena da prisutvujem pomenu zbog celokupne situacije sa virusom korona. Nije bilo pametno da dolazim zbog pandemije - poručila je Sofija i pomenula svoju porodicu u Beogradu.

- Nadam se da je moja porodica dobro i da je sve u najboljem redu i da su pronašli mir nakon svih ovih godina tuge. Prošlo je 21 godina i vreme je da svi nastavimo sa svojim životima. Svima želim sreću i uspeh, a moj otac će zauvek živeti u našim srcima.

Arkan, pomen 2020
Arkan, pomen 2020, Foto: alo!

Podsetimo, ćerku Sofiju je Arkan dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru. Sofija danas živi u Briselu, a prvi put je videla svog oca na ekranu kada je 1991. godine postao poznat čitavom svetu.

Saznajte OVDE koja poevačica uživa u zimskim čarolijama.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti