Bebi Dol
YouTube/printscreen
Bebi Dol

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol sinonim je posebnosti i ekscentričnosti naše javne scene. Međutim, kada se pojavila pre nekoliko večeri na sceni "Beovizije" komentari na njen nastup nisu bili nimalo pozitivni.

Na društvenoj mreži Tviter nizale su se prozivke na račun poznate umetnice, a ovo su neke od njih:

- Draga Bebi Dol, ne znam da l' si večeras bila pijana ili drogirana (ili oboje). Ja tebe mnogo volim i poštujem (kao umetnicu), ali ovo je bilo previše i za tebe i za nas! Treba da uživaš u penziji / Bebi Dol ne postiže plejbek svog hita /Ja živim ovaj "daj mi još" VMA nastup - samo su neki od negativnih komentara.

Bebi Dol, Dragana Šarić

E-stock

Foto: E-stock

Poznato je da se Bebi pored bogate muzičke karijere oprobala i u rijalitijima poput "Zadruge" i "Farme", a njen "javni promašaj" podstakao nas je da "osvežimo" njenu izjavu povodom popularnih TV formata:

 

- Ja sam jako čudna osoba. Sve što mi je lako mi je dosadno. Mene kada pozovu prijatelji koji prave te programe, ja samo kažem: "Jao, ne" i setim se mojih prvih 100 dana kada su me poslali na nedelju dana, pa je prošlo tri meseca - rekla je Bebi i dodala:

Bebi Dol, Dragana Šarić

E-stock

Foto: E-stock

- To iskustvo bih uporedila sa uskršnjim postom, ali je rijaliti nešto mnogo rigoroznije, mnogo više samotno mesto, gde od čoveka traže da uđe u sebe i vidi kakav je tog trenutka. Jedno je kada se u takvoj igri nađete od početka, što ja nikada nisam... Svi su mislili da ću da molim da idem kući, a ja sam u "Farmi" izdržala sto dana - svojevremeno je izjavila Bebi.

Pogledajte nastup Šarićeve sa "Beovizije 2020" uz pesmu "Brazil":