Nataša, Luka
Alo!
Nataša, Luka

Alo!

Foto: Alo!

Njegova nevenčana supruga Slađana Ivanišević u petak je rodila zdravog dečaka, kome su roditelji dali ime Nor Nu (Noor Nu). Oni su se za to ime odlučili još kad je plesačica iz Novog Sada ostala u drugom stanju. Tada im nije bilo važno da li će beba biti muškog ili ženskog pola, a izabrali su ime koje bi dali bebi i da je devojčica. Kako smo saznali, ime Nor Nu postoji u nekim kulturama i znači isto što i Luka - onaj koji širi svetlost.

Luka Lazukić

Dejan Briza/Alo!

 Foto: Dejan Briza/Alo!

Zbog pandemije virusa korona, Lazukić nije pravio slavlje povodom rođenja muškog naslednika, ali je u svom domu počastio najbliže prijatelje i porodicu. Mama i beba su u utorak napustile porodilište, a kod kuće ih je čekalo iznenađenje - za Slađanu poklon od Luke, a za naslednika moderan krevetac i kompletna oprema.

Luka iza sebe ima dva neuspela braka, a prema rečima njegovih bliskih prijatelja, i pored sjajnog odnosa sa Slađanom, njih dvoje i dalje ne planiraju venčanje. Poučen iskustvom iz prethodna dva braka, iz kojih ima po jednu ćerku, rešio je da sa Ivaniševićevom ne potpisuje zakletvu na večnu ljubav. I ona se s tim složila, ali to ne znači da jednoga dana tu odluku neće promeniti. Zasad savršeno funkcionišu i ne razdvajaju se jedno od drugog. Žive u njenom stanu u Novom Sadu, o čemu je Kurir već pisao, i kompletno su ga preuredili i podredili bebinim potrebama.

Nataša Bekvalac

E-stock

 Foto: E-stock

Luka se ne javlja na pozive, s druge strane, plesačica je kratko rekla:

- Presrećni smo! Porođaj je bio lak i brz, prirodnim putem. Maksimalno smo posvećeni sinu i uživamo u prvim bebinim danima - rekla je ponosna mama. 

Srpska Atina Našao posao u Novom Sadu:

Luka Lazukić promenio je život iz korena nakon razvoda od Nataše Bekvalac. On se iz Beograda preselio u Novi Sad, gde odnedavno radi u jednoj firmi. Lazukiću, po svemu sudeći, prija život u Novom Sadu, odakle je i njegova prva supruga, s kojom ima ćerku. On je život podredio poslu i obavezama koje ima oko zajednice sa Slađanom.

Pročitajte još:

Komentari (6)

HAHA

27.08.2020 23:09

Interesantno je da se on svakoj ženi useli, on je uvek u ženinom stanu ?

persa

29.08.2020 07:36

@HAHA - zuca Mo bio sin,a i on.Dogodine cetvrto dete i cetvrta supruga. ,

Vesna

28.08.2020 07:36

Ima li ova država neki Zakon kojim bi zabranila davanje.imena deci koja ne mogu da ukažu na polnu pripadnost? Nečuveno.

zoks

29.08.2020 06:25

Ovo je strašno pored ovoliko lepih imena srpskih, bože

Marko

29.08.2020 07:44

Zanimljivo ime

Cvetko

29.08.2020 15:25

Onda su se trebali odlučuti za ime Nurija . I muško i žensko ime a ipak je naše srpsko