Bojana ne može da isčeka da dobije dete s Mirkom, pokazala kako čuva malog Željka, njihova igra će vas oduševiti (FOTO)

"Oni se jako vole i to je meni najbitnija stvar u svemu ovome. Čim si doneo odluku da se rodi dete znači da se volite. Tako se lepo slažu, nikada ih nisam čula da se svađaju, da imaju probleme, da dolaze, odlaze... Mirko se promenio 360 stepeni", rekla je nedavno Goca Božinosvka

Bojana Rodić i Mirko Šijan
Bojana Rodić i Mirko Šijan, Foto: PrntScrn

Nakon što su saznali da će postati roditelji, Bojana Rodić i Mirko Šijan uživaju u svim čarima, ali vredno rade na pripremama za roditeljstvo.

Kako se u porodici Rodić i Šijan željno iščekuje unuče, Bojana je na Instagram profilu podelila video - snimak koji je raznežio.

Bojana Rodić
Bojana Rodić, Foto: PrntScrn

Bojana je na Instagram storiju objavila kako se igra sa sinom svoje sestre Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, Željka kako se igra sa njim, dok on u dubku oči da hoda, a na snimku se može čuti kako mu sve vreme tepa.

Bojana Rodić
Bojana Rodić, Foto: PrntScrn

Inače, Mirkova majka, pevačica Goca Božinovska nedavno je otkrila da njen sin s nestrpljenjem iščekuje rođenje deteta, te je ubrzo nakon što je saznao da mu je devojka trudna, počela da se sprema za dolazak unučeta.

- Stavila sam botoks u čelo. Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu - kaže Goca za Alo! list i dodaje:

- Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba - istakla je Božinovska.

Zbog čega su svi osudili Bojanu i Mirka, saznajte OVDE.

Povezane vesti