Goca Božinovksa Danijela Bojana Rodić
Alo.rs
Goca Božinovksa Danijela Bojana Rodić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

S obzirom na to da je ponosna tetka Bojana rođenje svog sestrića Željka prvo slavila u vili svog dečka Mirka, a tek kasnije otišla u dom Ražnatovića na Dedinju, Goca je otkrila kako se provodila sa sinom i potencijalnom snajom.

- Ona dolazi već 15 dana konstantno kod nas, upoznala sam je. Joj, šta su mi uradili, ja kosila dvorište i onako sva prljava samo ušla da popijem sok i osvežim se, a oni kad su upali onako veseli. Mirko me nosio, toliko je bilo veselo. Pa čak sam se i jutro nakon žurke toliko radovala, da sam ustala i od sreće porazbijala sve što mi se našlo pod rukom. Valja se to, tako kažu, sluti na sreću - otkrila je Goca, koja je potom priznala zbog čega nije bila na slavlju u Titelu.

Mirko Šijan i Bojana Rodić

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

- Ja nisam u tom filmu, ja sam više za kućne varijante. Oni su taj dan slavili ovde u našoj kući, a ona su se oko 22 časa sredili i otišli kod Cece. Mislim, Bojana zna da ja ne volim te žurke, mislim zvala bi me ona u Titel, ali mi je bilo glupo jer ne znam njene roditelje. Prerano je to da se ja sad trpam negde, da su moj Mirko i ona u braku pa da ja odem na slavlje, ali ovako - ipak ne - kaže Goca.

Goca kaže da je ni Ceca nije zvala na slavlje, jer njih dve nisu previše bliske i ne zovu se međusobno na porodične proslave.

- Nije me zvala. Pa taman posla kad bi ona žena zvala baš sve, trebalo bi da pozove pola Srbije. Prosto, zvala je samo one najbliže. Mi smo dobre, ali ne zovemo se na ta porodična slavlja - kaže pevačica.

 

 

Komentari (2)

Čomo

11.06.2020 10:56

Da da baš je razbijanje svega u kući simbol sreće... Ha ha Takva će joj kuća biti, razbijena, razbucana... Ovaj mali ide ka tome.

sale kg

11.06.2020 12:41

Sad ozbiljno. Čime se bavi taj Mirko osim sto je sin neke neaktualne pevacice i krimosa a I Veljkov drugar ( takodje besposličar)