Ceca Ražnatović
e-stock
Ceca Ražnatović

e-stock

Ceca Ražnatović, Foto: e-stock

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima preko 30 godina. Međutim, sa sigurnošću se može reći da je ovo njena godina kada je privatan život u pitanju - oženila je sina Veljka i dobila snajku Bogdanu, njena ćerka Anastasija postala je jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a 2020. godina će tek biti srećna za ovu estradnu umetnicu - postaće baka.

Ceca je juče proslavila krsnu slavu Nikoljdan, a tom prilikom pričala je i o svim uspesima koje je imala tokom godine koja je na izmaku, ali i koje su joj želje za narednu.

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić

E-Stock / Danijel Milutinović

Foto: E-Stock / Danijel Milutinović

- Sebi želim novi album. Pošto se na njega čeka od 2016. godine, moja publika to jako želi. Druge želje su vezane dosta za posao, a što se privatnosti tiče, da su mi svi živi i zdravi, zadovoljni, srećni. Imala sam izuzetne momente ove godine, radila sam velike kapacitete, imala sam sjajnu posećenost, ne volim da pričam o svojim poslovnim uspesima, neka dela govore, ali kad me već pitate, zadovoljna sam. Volela bih da u 2020. godini ukradem malo više od leta, umorila sam se baš, nekako mi pobegne leto i gledam samo na slikama palme, more... - rekla je Ceca, pa otkrila da li će njen album biti drugačiji nego do sad:

- Meni je stalo da se oprobam u nečem drugačijem, a sad imam nekih četiri, pet pesama. Ne mogu da vam objasnim to, moraćete da čujete pa da odlučite da li vam se sviđa, ostaću svom stilu verna, biće malo iskakanja, ali ja se trudim godinama da negujem neki svoj pravac i neki svoj stil.

Ono što se svi pitaju jeste kada će njena ćerka Anastasija objaviti album, svoju muzičku prinovu, a Ceca je sada otkrila njenu poslovnu tajnu.

Ceca i Anastasija Ražnatović

E stock

Foto: E stock

- Anastasija treba početkom godine da objavi album, ne znam šta je odlučila, da li će pesmu po pesmu što je sad novi fazon ili će ceo album, to je njena poslovna odluka i biće vrlo, vrlo radna. Anastasija je od prve pesme imala ogroman broj ponuda za nastupe, pogotovo kad su izašle "Rane", koje su postale balkanski hit. Ona još uvek nema potrebu, nije joj još momenat, ja neću uticati na to, to je njena stvar - istakla je pevačica.

Na samom kraju, ono što sve u porodici Ražnatović raduje jeste dolazak prinove, Veljkovog i Bogdaninog sina koji će poneti ime po pevačicinom preminulom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu. Ceca ističe da još uvek nema osećaj da će postati baka, ali se tome neizmerno raduje.

- Iskreno, ja nemam još uvek taj osećaj, ne znam kako to izgleda, znam kako je biti majka. Sve na vreme, kamo lepe sreće da nam se sva omladina ženi i dobija decu i da nas ima mnogo više. Dobiti dete je Božiji blagoslov - zaključila je pevačica.