Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: Alo.rs
Svetlana Ceca Ražnatović

Foto: Alo.rs

Foto: Alo.rs

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njena porodica danas tradicionalno proslavljaju krsnu slavu Nikoljdan. Muzička zvezda okupila je članove porodice i prijatelje, a kada su se svi udobno smestili, ona je izašla pred sedmu silu, što svake godine čini.

Pevačica je odmah svima stavila do znanja da je svaka njihova slava do sada bila lepa i srećna, ali da joj je drago što je ove godine dobila snajku.

Svetlana Ceca Ražnatović

Foto: Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Naravno da sam presrećna što sam dobila i snajku, očekujemo prinovu i to je sve prirodno. Najbitnije je kakva je kuća, kad nam dođu gosti, kakav je domaćin, ne brinite, meni gosti nikad ne odu gladni, iako je posna slava, mnogo je lakše spremati mrsnu, ali mi smo se izveštili - rekla je Ceca, pa dodala da su svi oni na čelu porodice, te da nema izdvajanja:

- On (Veljko) je sve vreme domaćin, glava porodice. Svi smo mi na čelu, mi smo porodica, ne postoji ta hijerarhija, kao ovaj je glavni, ovaj je manje glavni. Ne, porodica tako ne funkcioniše, porodica funkcioniše sa kompromisom. Traži se uvek zlatna sredina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ceca.fanpage (@ceca_fanpage1973) on Dec 19, 2019 at 2:38pm PST

Kod Svetlane je u poslednje vreme organizovano mnogo slavlja, a na pitanje šta će sledeće slaviti, ona je kratko i jasno rekla - njenu udaju!

- Pa ja da se udam (smeh)! Šalim se, naravno, divno je da slavimo, da nam se svima lepe stvari dešavaju, život nije satkan samo od lepih situacija, ali kad se zaređa tako, treba da se narod raduje. Ja sam probala, znam kako to izgleda, najlepše je kada žena može da se uda i da uživa, da bude princeza. Ja nigde ne žurim, srećna sam sa svojom decom, a može se ljubav naći i u drugim situacijama, ja sam sebe organizovala kako sam želela i stvarno mi je lepo - rekla je Ceca, koja je na samom kraju istakla da nema problem sa tim da njeni gosti i prespavaju posle slave, ako treba:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CECA RAŽNATOVIĆ - ©️®️ (@ceca_original_official) on Dec 19, 2019 at 1:53pm PST

- Golema je ovo kuća, može i da se spava, to su sve moji prijatelji. Kada domaćin otvori vrata svoje kuće, znači svi resursi su na raspolaganju. Kamo sreće da naš narod samo slavi - zaključila je Ceca.