Ceca Ražnatović
Instagram
Ceca Ražnatović

Instagram

Foto: Instagram

Odmah nakon što su saznali ovu radosnu vest Ražnatoviću su organizovali glamuroznu zabavu u svom domu na Dedinju. Ove noći slavlje se nastavlja u Titelu.

Ceca Ražnatović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Veljko Ražnatović je prvi stigao u Titel u kuću koju su Bogdanini roditelji poklonili njemu i supruzi, a gde se večeras i održava zabava.

Odmah nakon njega došli su Rodići, Bogdanina majka Danijela i otac Bogdan, a zatim i sestre sa bakom.

Nakon njih došao je i Mirko Šijan koji je u vezi sa Bogdaninom sestrom Bojanom, a on je bio u društvu Cecinog zeta, Predraga Ocokoljića.

Ceca Ražnatović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

 - Cecu je stigao umor jer nije tri noći spavala, iako je želela da dođe, nije mogla - rekao je njen predstavnik za medije.

Svetlana Ražnatović se ipak pojavila u Titelu i latila se mikrofona. Pripadnici sedme sile napustili su rodno mesto njene snajke, a pevačica je nakon njihovog odlaska došla kod prijatelja da proslave muškog naslednika porodice Ražnatović.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ALO.RS (@alo_novine) дана 4. Јун 2020. у 4:43 PDT

 

 

Komentari (2)

lili

05.06.2020 01:40

Došla zato što su čuli komentare, sugerisao i Veljko, pa je bilo sramota, zbog naroda i slave...a ne zbog prijatelja.Toliko ona poštuje njih. Ma to je puno sebe, glumiiii do bola.

Kizo

05.06.2020 06:00

Stvarno I ja, uvek platim za naslovom. Pomislio kako cu da vidim Cecine porno slike kad ono kazu u tekstu da je zapevala. Zamisli da je nezamislivo da pevaljka zapeva na porodicnom slavlju.