Ceca prevarila sve i došla u Titel kod prije i prijatelja, pa učinila nezamislivo! (FOTO/VIDEO)

Počelo je ludilo!

Ceca Ražnatović
Foto: Instagram

Porodica Ražnatović postala bogatija za još jednog člana. Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Rodić su dobili svoje prvo dete, sina kome su ime dali Željko. Naša pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postala je baka.

Odmah nakon što su saznali ovu radosnu vest Ražnatoviću su organizovali glamuroznu zabavu u svom domu na Dedinju. Ove noći slavlje se nastavlja u Titelu.

Ceca koristila usluge mišićavog Rumuna: Svi ste ga gledali sa oduševljenjem, a on sada izgleda sramotno zapušteno!

Ceca Ražnatović
Foto: Printscreen/Instagram

Veljko Ražnatović je prvi stigao u Titel u kuću koju su Bogdanini roditelji poklonili njemu i supruzi, a gde se večeras i održava zabava.

Odmah nakon njega došli su Rodići, Bogdanina majka Danijela i otac Bogdan, a zatim i sestre sa bakom.

Nakon njih došao je i Mirko Šijan koji je u vezi sa Bogdaninom sestrom Bojanom, a on je bio u društvu Cecinog zeta, Predraga Ocokoljića.

Ceca Ražnatović
Foto: Printscreen/Instagram

Međutim, sve je začudila vest da Ceca i njena kćerka Anastasija neće prisustvovati slavlju u Titelu.

 - Cecu je stigao umor jer nije tri noći spavala, iako je želela da dođe, nije mogla - rekao je njen predstavnik za medije.

Svetlana Ražnatović se ipak pojavila u Titelu i latila se mikrofona. Pripadnici sedme sile napustili su rodno mesto njene snajke, a pevačica je nakon njihovog odlaska došla kod prijatelja da proslave muškog naslednika porodice Ražnatović.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ALO.RS (@alo_novine) дана

 

 

Povezane vesti

  • Korisnik: Kizo
    05/06/2020 - 06:00
    Stvarno I ja, uvek platim za naslovom. Pomislio kako cu da vidim Cecine porno slike kad ono kazu u tekstu da je zapevala. Zamisli da je nezamislivo da pevaljka zapeva na porodicnom slavlju.
  • Korisnik: lili
    05/06/2020 - 01:40
    Došla zato što su čuli komentare, sugerisao i Veljko, pa je bilo sramota, zbog naroda i slave...a ne zbog prijatelja.Toliko ona poštuje njih. Ma to je puno sebe, glumiiii do bola.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA