O OVOME SE JOŠ UVEK PRIČA Cecin potez iz devedestih je šokirao sve, Anastasija tvrdi: Nikada ne bih uradila to što je moja mama! (VIDEO)

Mlada pevačica nikada nije krila da joj je majka najveći oslonac i uzor u životu, ali jednu stvar iz Cecinog života nikada ne bi ponovila

Anastasija Ražnatović otvoreno je odgovarala u emisiji Alo Vip! na pitanja šta bi ponovila, a šta ne iz bogate karijere svoje majke, proslavljene pevačice Svetalne Cece Ražnatović.

Od kako se pojavila na javnoj sceni muškarcima je bila tiha patnja, a mnogim ženama uzor. Njene transformacije, buran život, karijera, bili su pod budim okom medija, često je umela da šokira svojim potezima, ali ovaj se i dan danas pamti, o čemu smo pričali i sa Anastasijom. Kakav potez je u pitanju i zašto Anastasija to nikada ne bi uradila, pogledajte u videu prilogu koji se nalazi na početku teksta.

Ceca je sve iznenadila devojačkom linijom, pevačica je priznala uz koje dve namirnice je lako smršala, bez napornih vežbi u teretani, o čemu je reč saznajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: SANJA
  06/05/2021 - 14:32
  Pa nije ti se majka sama osisala!!!! Dobro poznata prica!
 • Korisnik: Mica Haubica
  05/05/2021 - 22:34
  čime se vi bavite, nemate pametnija posla
 • Korisnik: Borko
  05/05/2021 - 21:55
  Majka bolje izgleda nego cerka.😄
UČITAJ JOŠ KOMENTARA