Đani
V. Đ.
Đani

V. Đ.

Đani, Foto: V. Đ.

Njih dvojica su se prvo opuštali na bazenu, a dok je Đani plivao, Makarona je sve vreme motrio na njega, kao da mu je privatno obezbeđenje. Folker se sve vreme smeškao cicama iz Srbije koje su bile oduševljenje činjenicom da je Trajković baš u njihovom hotelu.

No, čini se da je Radiša „sit“ devojaka iz Srbije, pa mu je za oko zapala jedna zanosna plavuša, koja kako smo saznali radi u tom hotelu kao animatorka, tačnije trbušna plesačica.

Napravio haos u avionu!
Folker je tokom redovnog leta za Hurgadu prošetao kroz avion u pratnji harmonikaša, pevajući svoj veliki hit „Sam sam“, a ovakvo njegovo ponašanje izazvalo je oprečne komentare na društvenim mrežama. Dok je jednima ovaj Đanijev gest bio simpatičan, drugi su ga osudili.

Doduše, ni ona nije ostala imuna na Đanija, posebno kada je čula da je on velika zvezda u našoj zemlji. Prišla je da se fotografišu, a onda je folker bez pardona privatio ovu cicu, a ruka mu je pala na njenu zadnjicu.
Kako samo saznali, folker je planirao da održi i nastup u hotelu, a nema sumnje da će mu se ova trbušna plesačica u jednom trenutku pridružiti na bini.

Kako će njegova žena, koja je ostala u Beogradu reagovati kada bude videla fotografije i snimke, saznaće Đani kada se bude vratio u topli porodični dom, a do tada može da se opusti.

 

Komentari (2)

Kobra

13.04.2021 08:47

Jel to bese onaj sto mu zena rece da od kad je corona nastupila da mazu pastetu na kruh svako jutro?

Nada

13.04.2021 10:14

Budaletina u klimaksu ! Samo je u Er Serbia mogao pevati i ni u jednoj kompaniji vise. Covek pokusava na sve nacine da privuce javnost - JADA