Đani
Printscreen/instagram
Đani

Printscreen/instagram

Đani, Foto: Printscreen/instagram

Narkotici za koje se sumnja da pripadaju Predragu Barniću (42), poznatom srpskom ugostitelju uhapšenom u Austriji, pronađeni su u prostorijama škole nemačkog jezika u Beču koju drži njegova supruga.

Prema nezvaničnim informacijama, prostorije škole nalaze se u istoj zgradi kao i restoran Srbina - škola se nalazi iznad lokala.

- U učionicama je pronađem deo narkotika, kao i veliki poker aparat, pa policija sumnja da se poznati ugostitelj osim trgovinom drogom bavio i organizovanjem ilegalne kocke. Policajce je šokiralo to što su drogu našli u prostoriji u kojoj Barnićeva žena drži časove nemačkog jezika, koje pohađaju i deca - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Policija je ranije sumnjala da se iznad poznatog restorana događaju nezakonite radnje, ali nije mogla Barnića da uhvati na delu. Sumnja se da se škola nakon nastave pretvarala u leglo bluda i razvrata - kockalo se, pilo i drogiralo.

- Nakon hapšenja ispostavilo se da je Barnić na poternicama Srbije i Španije. Istraga protiv njega u Austriji je počela još 2019. godine, zbog sumnje da se bavi trgovinom narkotika - rekao je on.

Uporedo je trajala i finansijska istraga zbog sumnje da je u svom restoranu organizovano ilegalno kockanje, ali i da mu je ugostiteljski objekat služio za pranje para - prenose austrijski mediji.

Podsetimo, kako su austrijski mediji preneli, Barnić je uhapšen s više od pet kilograma kokaina i marihuane, a kod njega je nađeno i 5.000 evra u kešu i oružje - "kalašnjikov", dva pištolja "glok" i "bereta". Prilikom hapšenja pokušao je da pobegne, međutim, nije uspeo u tome.

U njegovoj kafani u Beču održavani su proslave i venčanja gastarbajtera, a nastupale su i brojne estradne zvezde iz Srbije i regiona, među kojima i njegov blizak prijatelj i nekadašnji poslovni partner Đani, kao i Dejan Matić, Rade Kosmajac, Peđa Medenica, Tea Tairović i mnogi drugi.

- Sumnja se da se Barnić bavio i zelenašenjem. Navodno, kod Predraga su se zaduživali mnogi Srbi, naročito pevači. Poznat je po tome da je na kamatu davao sume od 10.000 evra pa naviše. Barnić je davao pare i šakom i kapom, ali uz ozbiljne kamate. Ukoliko bi pevači kasnili s vraćanjem novca ili mu uopšte nisu vraćali, morali su da pevaju besplatno u njegovoj kafani ili da mu reklamiraju lokal na društvenim mrežama - objasnio je ranije Kurirov izvor.

Komentari (1)

Nada

27.04.2021 19:07

Tu je znaci Djani imao izvor prihoda pa sada uziva u stanovima u Beogradu na vodi i luksuznim putovanjima ! Malo pesma, malo mucka !