Darko Filipović
Screenshot
Darko Filipović

Screenshot

Darko Filipović, Foto: Screenshot

Dok velika većina naših sugrađana ne zna zbog situacije da li će letovati na omiljenom primorju, a onda se i odlučiti za destinaciju, pevača Darka Filipovića ovo ne muči, ili barem ne drugi deo, jer on odlično zna gde će ići ako Grčka odluči da ponovo raširi ruke našim ljudima. Naime, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda” kupio je dva stana u blizini Soluna.

Iako se mnoge njegove kolege žale na finansijsku situaciju, on je uspeo sebi da obezbedi dovoljno novca, jer je unapred razmišljao i kupio nekretnine koje sada izdaje. Iako se povukao iz medija, Darko nije odustao od muzike, pa je često nastupao u Srbiji i inostranstvu. Pevač je još ranije odlučio da ulaže u nekretnine u Grčkoj, koje će kasnije izdavati i od toga sebi i svojoj porodici obezbediti lep život.

Darko Filipović

Instagram

Darko Filipović, Foto: Instagram

- Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste… Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao - rekao je Darko u emisiji “Zvezde Granda specijal”.