Darko Lazić
PrntScrn

Popularni pevač Darko Lazić ponovo se bahati i ne poštuje zakon upravljajući automobilom, iako već godinama nema vozačku dozvolu.

Na društvenim mrežama pojavila se Lazićeva fotografija za volanom, a kako je vidno mršav i ošišan na ćelavo, baš kao i sada, nema sumnje da je pevač u skorije vreme ponovo vozio automobil.

Darko već godinama nema vozačku dozvolu i nekoliko puta ga je policija kažnjavala zbog toga. Međutim, Lazić kao da ne mari za svoju, ali i za tuđu bezbednost, pa opušteno čak i pozira za volanom dok vozi.

Očigledno mu nije bilo za nauk ni to što je jedva izvukao živu glavu kada je 23. oktobra 2018. godine imao tešku saobraćajnu nesreću na putu Subotište-Brestač. On je i tada vozio automobil bez vozačke dozvole, kako je i sam priznao, u alkoholisanom stanju.

Darko Lazić

Printscreen

Darko Lazić , Foto: Printscreen

Lekari su se više od mesec dana borili za pevačev život, u KBC Zemun, u kojem je ležao. Izvađena mu je slezina, imao je više operacija, a u pojedinim momentima bio je kritično. Na sreću, Lazić se uspešno oporavio, ali je nakon toga napravio niz novih saobraćajnih prekršaja zbog kojih je i kažnjen.

On se očigledno ne zaustavlja u svojoj bahatosti, komentarišu mnogi na društvenim mrežama.

- "Ovo je katastrofa, zašto ovog čoveka neko ne zaustavi", "Koliko je bahat, sram ga bilo", "Mogao je da umre, a ni to ga nije opametilo. Nema njemu pomoći" - samo su neki od komentara besnih pratioca koji se brinu za život pevača.

Podsetimo, Lazića je policija 29. aprila 2020. godine u mestu Subotište kod Brestača zaustavila u vozilu "Porše Panamera", a on je automobilom tom prilikom upravljao bez vozačke dozvole. On se pravdao da je dete vozio kod lekara, dok je njegova majka Branka Lazić rekla da je pevač bio u tazbini.

Komentari (4)

Neko iz mase

26.04.2021 19:35

Pa sta treba da se desi da ovu polupismenu budaletinu neko strpa u zatvor, ili je on mozda iznad zakona? Treba li da ubije nekoga kolima pa da se onda shvati koliko je opasan po okolinu? Pa tom alkoholicaru nista nije sveto. Samo pitam, dokle vise?

starman

26.04.2021 21:17

@Neko iz mase - Dokle god gledamo i divimo se meksickim plazama i slanjem slika koje mnoge rasplacu i rastuze jer nemogu sebi da priuste za bus plus da odu na adu i pustamo bezobrazne, nepismene i nekulturne da nam pune novinske stupce proglasavajuci ih senzacionalnim. Ko je bre ta seljacina Darko i koje bre ta Anastasija. Olosi jedni dok ljudi gladuju i jedu iz kontejnera mi citamo o njihovim bahanalijama.

Sava

26.04.2021 20:22

Da je ZAKON u Srbiji isti za sve ljude (kao sto nije ) STOKA bi odavno bila u ZATVORU !

Nada

26.04.2021 21:01

NAKAZA - DRZAVO REAGUJ DOK NEKO NA PUTU NE STRADA !