Detalji o Bogdani Ražnatović koje sigurno niste znali!

Veljko je uvek govorio da je Bogdana prava žena za njega

Bogdana i Veljko Ražnatović
Foto: E-stock

Veljko Ražnatović je u više navrata istakao da je siguran da je Bogdana prava devojka za njega, a malo ko zna da je ova lepa trudnica imala uspešnu košarkašku karijeru.

Bogdana je 2013. godine bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.Nakon toga, 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić
Foto: printscreen/paparaco lov

Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati košarci, prenose mediji.

Nosila je dres sa brojem 17, ali je pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.Malo je poznato da je Veljkova verenica zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB "Rodić" u Titelu.

Bogdana i Veljko Ražnatović
 Foto: E-stock

Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. "Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima", rekla je za medije bliska prijateljica porodice Rodić.

Povezane vesti

  • Korisnik: Gorstak
    25/05/2020 - 05:53
    Nismo ni morali da saznamo,ona je nebitan lik.
  • Korisnik: beba
    24/05/2020 - 14:21
    Koga je to briga
UČITAJ JOŠ KOMENTARA