Marina Pezerović Zera
PrntScrn
Marina Pezerović Zera

PrntScrn

Marina Pezerović Zera, Foto: PrntScrn

Ona ne peva o alkoholu i drogama, ne oblači se provokativno i ne snima visokobudžetne spotove, a ipak je uspela da postane najpopularnija mlada pevačica u Srbiji, ali i šire!

Zera je nova zvezda na muzičkom nebu Balkana! Prva pesma koju je sama napisala i iskomponovala "Do zore" postala je hit i stigla do prvog mesta YouTube trendinga!

- Ne volim nikad u životu da kao upoređujem, kao videla sam neke komentare, ne znam, kao, ti si lošija nego ona, ti si bolja nego ona, a mislim da ne postoji razlog da se to upoređuje. To je kao kad neko kaže: ‘vidi, ona ima braon oči i vidi ona ima’. To je boja glasa, to ne mogu da promenim. Ali kompliment mi je kad mi to neko kaže jer Breskvica predobro peva - izjavila je Zera.

U komentarima je hvale, jer se u njenoj pesmi ne pominju alkohol, prostitutke, novac i droga.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ZERA (@zerazove)

- Ja pišem to što osećam, a ja ne osećam alkohol, novac i droge... Ja nisam u tom fazonu, zašto bih? Nema razloga.

Takođe je "kupila" publiku prirodnošću i stavom, time što je uspeh nije uobrazio i nije postala "ufurana".

- Nemam razlog da budem ufurana, nikad neću imati, ne volim to, volim da budem prirodna, volim da budem ja, da se ponašam kao što jesam, a da ne budem sad iz fazona kao 'u, vidi koliko imam pregleda'. Ne, ja sam Marina i to ću uvek da ostanem.

Mnogi joj pišu da uz nju lakše uče nemački jezik, jer Marina tekstove svojih pesma piše i na srpskom i na nemačkom. Zbog toga je ušla u trending i u zemljama u kojima se govori ovaj jezik.

Iako je rođena i odrasla u Austriji, nikad nije želela da tamo pravi karijeru, već se preselila u Beograd čim je postala punoletna, to je bilo pre samo nekoliko meseci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ZERA (@zerazove)

- Mogu da vam otkrijem da i nova pesma isto ima nemački deo koji je baš kul i mislim da je bolja od prošle pesme. Učite nemački da biste razumeli i mislim da ćete brže naučite nemački kroz mene, nego u školi. Šalim se, morate da idete u školu i da učite!