Sanja Marinković
PrntScrn

Trenutno uživa na Maldivima, odakle se i svakodnevno javlja na društvenim mrežama, a osim što je pokazala vrhunsku figuru dok se valja na peščanoj plaži, obratila se i porukom.

- Većina mi decenijama izgovara istu rečenicu: 'Lako je tebi da imaš obim struka 60 cm kada svakoga dana treniraš, radiš jogu i pravilno se hraniš'. Probajte i vi, pa ćete osetiti koliko je 'lako'. Možda je najkorisnije da za početak shvatimo da umesto da se isplačemo ako nam je teško, mi jedemo. Umesto da odmorimo, mi jedemo. Dosadno nam je - jedemo. Previše stresa - jedemo‍. Čega smo zaista gladni? Koje emocije potiskujemo hranom - poručila je Sanja i dodala kako i ona uči o emocionalnom prejedanju, pa se prisetila i jedne teze.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

- Ne osuđuje nas život, sami sebe osuđujemo. Ne kritikuje nas život, sami sebe kritikujemo. Ne napušta nas život, sami sebe napuštamo.' Ovaj post sam stavila da bih možda nekoga od vas motivisala da se i u najzrelijim godinama posveti sebi (za zdraviji duh, telo, misli, osećanja...) napisala je voditeljka.

Komentari (2)

Nada

21.04.2021 17:49

Retko arogantna osoba a njen smeh dovodi do ludila - histericna !

naki

21.04.2021 18:43

Klimaks klima li klima