Dok su je pratioci hvalili, voditeljka im očitala lekciju, Sanja Marinković se skinula u minijaturni kupaći i pokazala sve (FOTO)

Mnogi komentarišu da Sanja posle razvoda izgleda bolje nego ikad

Voditeljka Sanja Marinković posle razvoda posvetila se sebi i putovanjima više nego ikada, a zbog izgleda u 48. godini često privlači pažnju.

Trenutno uživa na Maldivima, odakle se i svakodnevno javlja na društvenim mrežama, a osim što je pokazala vrhunsku figuru dok se valja na peščanoj plaži, obratila se i porukom.

- Većina mi decenijama izgovara istu rečenicu: 'Lako je tebi da imaš obim struka 60 cm kada svakoga dana treniraš, radiš jogu i pravilno se hraniš'. Probajte i vi, pa ćete osetiti koliko je 'lako'. Možda je najkorisnije da za početak shvatimo da umesto da se isplačemo ako nam je teško, mi jedemo. Umesto da odmorimo, mi jedemo. Dosadno nam je - jedemo. Previše stresa - jedemo‍. Čega smo zaista gladni? Koje emocije potiskujemo hranom - poručila je Sanja i dodala kako i ona uči o emocionalnom prejedanju, pa se prisetila i jedne teze.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

- Ne osuđuje nas život, sami sebe osuđujemo. Ne kritikuje nas život, sami sebe kritikujemo. Ne napušta nas život, sami sebe napuštamo.' Ovaj post sam stavila da bih možda nekoga od vas motivisala da se i u najzrelijim godinama posveti sebi (za zdraviji duh, telo, misli, osećanja...) napisala je voditeljka.

Uz koji domaći hit Sanja uživa na Maldivima, saznajte OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: naki
    21/04/2021 - 18:43
    Klimaks klima li klima
  • Korisnik: Nada
    21/04/2021 - 17:49
    Retko arogantna osoba a njen smeh dovodi do ludila - histericna !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA