SVI SU SE PITALI GDE JE NESTALA Dok su kolege brinule za nju jer im se danima nije javljala, Tanja Savić daleko od svih pokazala kako uživa (FOTO)

Ona je pokazala da uživa dok mazi zeca u krilu. Tanja je uživala u ležernom izdanju, na sebi je imala helanke i plavi džemperak

Pevačica Tanja Savić se nekoliko dana nije čula sa svojim kolegama koji su svakodnevno pokušavali da stupe u kontakt sa njom, a ona im na pozive i poruke nije odgovarala.

Kako su bili zabrinuti za nju, hteli su da stupe u kontakt sa njom, a ona se sada oglasila na svom Instagram profilu i pokazala da je sa njom sve u redu.

Tanja Savić
Tanja Savić, Foto: PrntScrn

Ona je pokazala da uživa dok mazi zeca u krilu. Tanja je uživala u ležernom izdanju, na sebi je imala helanke i plavi džemper.

- Danima pokušavam da je dobijem zbog nekog dogovora oko posla, ali ona se ne javlja, ni meni, a i neki naši prijatelji su mi rekli da je slična situacija i sa njima. Pisali smo joj i na društvenim mrežama, ali ona poruke samo pogleda, ali na njih ne odgovara. Ne znamo šta joj je, da li je ljuta ili u čemu je problem. Brinemo se za nju - rekao je jedan Tanjin kolega, koji je insistirao na anonimnosti, prenosi Kurir.

Nove detalje drame i zbog čega Dušan ne prestaje da uznemirava Tanju, čitajte OVDE.

Povezane vesti