MALO JOJ ZA SREĆU TREBA Doris Dragović ima ogroman razlog za slavlje, proslavlja dva jubileja u jednom danu (FOTO)

"Imam svoj svet, svoj moral, svoj način života. Ako već ne možemo da promenimo sivu stvarnost, možemo menjati sebe i stvarati svoje svetove u kojima želimo da živimo, sa dragim ljudima koji nas čine boljima", rekla je pre desetak godina Doris

Slogan “Malo mi za sriću triba” nikad nije bio aktuelniji nego poslednjih meseci, u ofanzivi jednog nevidljivog virusa koji nas je naterao da konačno shvatimo kako život zaista čine male stvare. Kada je snimila ovu pesmu, Doris Dragović nije mogla ni da nasluti da će njen naslov postati jedna od najčešće izgovaranih fraza na našim prostorima. Ona je 16. aprila, kada slavi “okrugli” šezdeseti rođendan, te reči imaju posebno značenje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 👑DORIS DRAGOVIC👑 (@doris_dragovic_split)

Velika jugoslovenska muzička zvezda ima još razloga za sreću – četiri decenije karijere i novi singl „Sna'ću se ja“, objavljen tačno u podne. Poslednju pesmu „Brod za nabolje“ snimila je pretprošlog oktobra, pred spektakularni koncert u zagrebačkoj „Areni“. Od svojih šezdeset godina, više od polovine je u braku sa nekadašnjim vaterpolistom Mariom Budimirom, sa kojim ima sina Bornu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 👑DORIS DRAGOVIC👑 (@doris_dragovic_split)

Vlasnica velikih hitova, „Željo moja“, „Marija Magdalena“ i mnogih drugih, i dalje živi u njenom Splitu, možda malo povučeno, ali po sopstvenim pravilima.

Imam svoj svet, svoj moral, svoj način života. Ako već ne možemo da promenimo sivu stvarnost, možemo menjati sebe i stvarati svoje svetove u kojima želimo da živimo, sa dragim ljudima koji nas čine boljima ‒ rekla je pre desetak godina u jednom od retkih intervjua, a svojevremeno je za Hello! otkrila u šta veruje. I sve se svelo na stvari o kojima smo pričali na početku – male, ali najvažnije za sreću.

Verujem u ljubav, porodicu, pripadanje, nežnost, u sve ono lepo što čini život - poručila je pevačica.

Sve o tajnoj ljubavi Doris i Arkana, čitajte OVDE.

Povezane vesti