Igor Todorović, Dr Iggy
Jutjub printskrin
Igor Todorović, Dr Iggy

Jutjub printskrin

Dr Iggy, Foto: Jutjub printskrin

- Prvo sam izgubio brata, koji je preminuo kada je imao 31 godinu. Posle njega je umro tata, a potom i mama, koja nije mogla da podnese činjenicu da njenog sina više nema. Bila je u teškoj depresiji. Kada je mama pre dve i po godine umrla, prodao sam pištolj, jer sam poželeo da se ubijem. Nisam video izlaz iz teške situacije - priča slavni denser za "Informer" i dodaje da i dan-danas ima periode kada padne u depresiju i seti se nemilih događaja.

Todorović kaže da je sam uspeo da se izbori sa bolom, te da nije potražio pomoć stručnjaka jer bi ga narod odmah proglasio ludim.

- Naučiš da živiš s bolom. Kada mi nedostaju najmiliji, odem na Topčidersko groblje, gde su svi sahranjeni, i ispričam im sve što mi je na duši. Mnogo mi fale. Brat i ja smo bili različiti. On je bio fensi tip, voleo je skupe stvari, a nije imao para. Ja sam devedesetih bio pun ko brod, zarađivao po 30.000-40.000 maraka mesečno, pa sam mu davao novac - rekao je Dr Igi i prisetio se perioda kada  je bio na vrhuncu slave:

- Veći deo para sam potrošio na izlaske i provod. Imao sam jahtu vrednu 100.000 evra, koja je puno trošila, ali meni je bilo zanimljivo sve to. Da sam štekao pare, sad bih imao deset stanova u Beogradu. Već sa 25 godina sam puno zarađivao, ali me droga nikada nije interesovala. Kolege su mi najviše nudile drogu. Sećam se, bili smo na koncertu u Amsterdamu i bilo je nas više pevača za stolom. Došao je jedan, bacio kesu i rekao: "Poslužite se."

Muzičar je otkrio da se još nije oženio jer ne može da nađe dovoljno ozbiljnu devojku:

- Devojaka ima, samo nisam naišao na ozbiljnu. Jure me klinke željne provoda, a ja sam to davno prošao.

Komentari (4)

sone

30.05.2016 14:28

tek sad ima da pricaju da si prso u ovoj zemlji si pametniji kad cutis

bi

30.05.2016 14:53

@sone - Mislim da čovek svaku tragediju lakše podnese kad ima decu-takvo je moje lično iskustvo. Deca te teraju da ideš dalje, budu ti motiv. Posebno mlađa deca, jer šta god da se desi oni traže pažnju, svaki dan se na njima vidi neka novina...A sigurna sam da se tragedija najteže podnosi kada si sam, jer si onda upućen samo na sebe i ono što te muči.

caca

30.05.2016 16:01

Dok si imao para saletali su te svi Stevica,Joca,Ica,mala Mira,....Da li su ti jos uvek prijatelji? Brat ti je bio simpatican mali. Zao mi je sto vise nije ziv. Zelim ti sve najbolje i nadam se da ces upoznati zenu svog zivota. Kada budes dobio decu vratice ti se kroz njihove osmehe i poglede brat,mama i tata. Jedno je sigurno na B.brdu i u jeku svoje popularnosti si bio normalan i pristojan.

milicas1210@gmail.com

30.05.2016 17:24

Imao si divnog oca Baneta. Bio mi je profesor. Bio nam je i kao drug. Poslednji put sam ga videla na susretu generacija i baš smo se ispričali lepo. Jako mi je žao što je tu porodicu zadesilo sve to, jer ničim nisu zaslužili. Ne daj se Igi, pomisli samo šta bi ti oni poželeli.Da si srećan i ispuni im tu želju. Pozdrav