UZ NJU JE U NAJTEŽEM TRENUTKU Dragana Mirković pružila podršku Tanji Savić, na ovaj način stavila do znanja da je uz mlađu koleginicu! (FOTO/VIDEO)

Tanju tokom narednih dana čeka suđenje sa suprugom, Draganin gest i te kako joj znači

Dragana Mirković, Tanja Savić
Dragana Mirković, Tanja Savić, Foto: Printscreen/Instagram

Dok svi bruje o suđenju Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića koje bi trebalo da se održi 24. i 25 februara, pevačica Dragana Mirković odlučila je da joj pruži podršku na poseban način, pa je istakla talenat svoje koleginice.

Naime, Dragana Mirković je na svom Instagram storiju objavila nekoliko snimaka na kojima Tanja Savić peva kako svoje, a tako i njene pesme, pa stavila emotikon srca.

Dragana Mirković
Dragana Mirković, Foto: Printscreen/Instagram

I dok Tanja sitno broji do suočavanja sa Jovančevićem kada će se boriti za povratak svojih sinova u Srbiju, Dragana joj je stavila do znanja da je uz nju.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Dragana uputila podršku koleginici. Kada je Tanja prvi put pokazala zabrinutost za svoje sinove i ispričala svoju životnu priču, ona joj se javno obratila snažnom porukom.

– Duboko sam potresena kao njena starija koleginica, kao čovek, ali iznad svega kao majka. Nadam se da će svi pravosudni organi reagovati i da će se ova situacija razrešiti u što kraćem roku, sa što manje posledica pre svega na mališane – rekla je Dragana, pa dodala:

– Tanji želim da pravda pobedi i da što pre vidi svoju decu, a ja sam kao i uvek tu da joj pomognem za sve što treba – rekla je tada Dragana Mirković.

Saznajte OVDE kroz kakav težak period Tanja prolazi.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti