DOSTA MU SAMOĆE Era Ojdanić se ponovo ženi, ovaj put sa mladom i zgodnom Albankom, a za to ima jedan dobar razlog?!

Kaže da su tamo devojke jako lepe i zgodne, da su prva liga - ispričao je Era

Era Ojdanić
Era Ojdanić, Foto: YouTube/Printscreen

Era Ojdanić se nedavno našao na meti optužbi Saške Karan, koja tvrdi da je svojevremeno pokušao da je napastvuje, a sada je doneo još jednu važnu odluku.

- Iskren da budem, jedan drug me nagovora da idemo u Skadar, u Albaniju tamo da se ženimo. Dotle je došlo. Pritiska me već dva meseca. Kaže da su tamo devojke jako lepe i zgodne, da su prva liga - ispričao je Era, kome je, kako ističe, dozlogrdilo da sam vodi računa o velikom domaćinstvu.

- On je mator, čilager ne znam šta će mu to pod stare dane, a ja još dobro izgledam u odnosu na njega i možda bih i dobro prošao. Znaš šta, dosadno je, bre, kad si sam, dođeš kući i niko te ne čeka - dodao je Ojdanić.

- Tako da ozbiljno razmišljam o ženidbi. Ne mogu non-stop da budem na teretu ćerke i sina, imaju oni i svoje živote - zaključio je pevač za "Star", a prenose mediji.

Maja Šuput je nedavno objavila fotografiju sa ultrazvuka, emotivnu poruku koju je napisala pročitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ami
  27/02/2021 - 06:54
  A takva lijepa i zgodna Eru ceka....za sta ce joj- dusu dao za graha. Mozes imat PARA,al to be znaci da je ko na kupnju.
 • Korisnik: vuk
  26/02/2021 - 12:02
  A šta se nadati od ludaka i sirovine.
 • Korisnik: Nada
  26/02/2021 - 10:05
  Idi Ero i zeni se ali tamo i ostani ! Ako je dovedes eto za njom cela familija a Srbiji to netreba !
  • Balija Sevdalija @Nada
   26/02/2021 - 21:25
   Nado zamislite da.jedan Svajcarac kaze drugom.Ne zeni se Srpkinjom dovesce citavu familiju u Svajcarsku,Svajcarcima to ne treba.Skocilo bi pola Stbije i opravdabo ovakav stav nazvati .Fadizmom, sto je i vas stav povodom Albanaca.Zelim vam sve najbolje i da btzo ozdrzvite.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA