Severina
YouTube/Printscreen/Alo.rs
Severina

YouTube/Printscreen/Alo.rs

Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

Sin Dragana Kojića Kebe iz novina je saznao da njegova i dalje zakonita supruga uživa u ljubavi sa deceniju mlađim biznismenom i sada očajnički pokušava da spase svoj brak.

- Seve i Igor se nisu videli šest meseci, otkako je ona napustila njegovu porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i preselila se u Zagreb. Povremeno se čuju, ali i dalje niko nije pokrenuo temu razvoda, tako da se Igor nadao da će sve nesuglasice ispeglati kada se napokon budu videli - počinje priču naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je Kojića kao grom iz vedra neba pogodila vest da Seve u Hrvatskoj ima novu ljubav:

Igor Kojić, Severina Kojić

Alo/Rajko Ristić

Foto: Alo/Rajko Ristić

- Šokirao se kada je u novinama pročitao da mu je žena neverna i da je još letos sa tim Tomislavom krstarila po Jadranu. Odmah ju je pozvao i zatražio objašnjenje, ali je Seve sve vreme tvrdila da joj je Voštinić "samo dobar prijatelj". Igor je ubeđen da ga laže, ali je spreman da pređe preko svega samo da sačuva njihov brak. Rekao joj je: "Ne zanima me šta je bilo, sve ti opraštam, samo mi se vrati". Igora je ovo baš pogodilo, pa je počeo da posećuje manastire u Srbiji i moli se Bogu da ponovo bude sa Severinom.

S druge strane, hrvatska pop zvezda uporno negira da je u vezi sa Voštinićem, u čijoj vinariji je redovna gošća.

Severina i Igor Kojić

Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

- Tomislav je Severinin prijatelj. U njegovoj vinariji je održan događaj na kojem je ona bila sa društvom i odbacujemo svaku insinuaciju da su njih dvoje u emotivnoj vezi - poručio je Severinin portparol.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tomislav Voštinić (@vostinictomislav)

Mediji su stupili u kontakt s pomenutim vinarom, koji je priznao da je blizak s Kojićevom, ali je istakao da nema ni govora o romansi.

Severina i Igor Kojić

Instagram/igorkojic

Foto: Instagram/igorkojic

- Severina i ja smo dobri prijatelji i za nju imamo samo reči hvale. Tačno je da je dolazila kod mene u vinariju, ali nije bila sama, bilo je tu još dosta ljudi. Između nas dvoje se ništa nije desilo i meni je sve to što čitam po novinama smešno. Razumem da je njen život interesantan medijima - kaže Tomislav za medije.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Nada

27.11.2020 11:07

Mali Kebica moli za gram ljubavi - hahaha. Severina je iskusna koka!

Mira

27.11.2020 13:40

i ja bih radije bila sa ovim Tomislavom nego sa "tajinim sinom ,malim Kebom",bolji mi je lik ovaj Tomislav,momak krsan i samostalan